Recension: Eucerins 3-stegs kit

Ni som lyssnar på podden vet att den är sponsrad av Eucerin. Vi är väldigt glada och tacksamma över det och tycker det är fett av ett företag att våga gå in som sponsorer i ett så nytt format. Vissa företag är fortfarande rädda för att marknadsföra sig på internet liksom. Så jag tänkte att jag skulle recensera deras nya serie lite kort för er, jag har ju trots allt testat den i ett par, tre veckor nu efter att de gick in som sponsorer!

Serien består av en cleanser, en skrubb, ett ansiktsvatten och en ansiktskräm. De säljs på Apoteket och jag har använt Eucerin i yngre dar just för att de alltid har känts fräscha, skonsamma mot hyn och ungdomliga. Den här serien ska främst motarbeta akne. Jag har själv inga stora problem med det längre (hade en del när jag var yngre) men jag får lite sämre hy under mens och så hatar jag porer.
 Spontant tycker jag att den, precis som utlovat, är väldigt skonsam mot huden. Jag gillar inte för starka krämer eller sådana med för mycket doft. De här doftar dovt men väldigt gott. Bäst är utan tvekan skrubben. Extremt skonsam men samtidigt med effektivt resultat. Huden känns väldigt bra efter tre veckor, tre gånger i veckan med denna skrubb. Speciellt under månadens röda dagar. Rekommenderas alltså varmt.

Har ni testat produkterna? Vad tycker ni? Kul att höra om någon har samma favorit som jag har!

  1. Vill gärna testa den här serien, men bara läst negativt om dem ”/ Tror inte att varken du eller Dasha är rätt personer att recensera dem här produkterna. Menar absolut inget negativt, men ni har båda SÅ FIN hy!!! Så det är svårt att liksom se om dem funkar!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi