Hej hej

Vad gör man när livet kommer emellan mig och datorn? Man lever lite så kommer man tillbaka när man saknar bloggy tillräckligt mycket igen.

Hej!!!

Vilken jävla helg jag har haft. Så fort våren kommer alltså… poff säger det så känns hemma-miljö totat ointressant. Men i dagarna ska jag bara jobba arslet av mig och blogga som jag aldrig bloggat förut. Bilder från helgen och resan kommer!

Nu svämmar min mejl över… puss

  1. Tycker det är lite konstigt med det att ”livet kom emellan” och att du haft fullt upp med att leva och därför inte hunnit blogga. Så vi som är inne på din blogg under helgen har inget liv då eller?

    1. Svar till Mia:
      Nej det är absolut inte det jag menar. Jag läser själv bloggar under helgen. Men att blogga kräver ett helt annat typ av engagemang och tid vilket gör att jag ibland tar semester från den här bloggar för att njuta lite av ledighet – oavsett om det innebär att vara ute i solen eller läsa mina favoritbloggar. Puss

  2. men alltså. Du hör det säkert hela tiden. Men fyfan alltså. Veckans höjdpunkt är dina helg”resumerer”. Man blir liksom lycklig. Du tillhör inte kategorin man blir avundsjuk/hatar (du vet de där jobbiga med att se vad folk gör osv hela tiden) man blir bara så jävla lycklig av dig! här sitter jag på andra sidan skärmen, inte alls van att kommentera, men jag hoppas du tar åt dig. Även fast du säkert får 329849 liknande kommentarer varje dag. (är inte as-insatt i blogg/dator världen). Men jo, klart jag är avundsjuk på dig, MEN, du inspirerar och fascinerar.

    massa kärlek!! nu återstår bara bokstäverna att fylla i. Men jag hoppas min kommentar kommer fram.

    puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi