När ens kärlek träffar en ny kärlek

Veckans podcast-avsnitt handlar om relationen till sina ex. Hur det känns när ens livs stora kärlek skaffar en ny, om man liksom kan bli genuint glad? Vi pratar dessutom om vår relation till tidigare pojkvänner och hur det blir när de träffar nya, vilka man fortsätter vara kompis med och vilka man kanske måste släppa taget om. 

Ni kan som vanligt lyssna här eller på iTunes. Kom gärna med feedback! Stort tack som vanligt till Eucerin som sponsrar podcasten och gör detta möjligt. Puss!

  1. Tänkte bara säga tack för en underbar dag! Solade och lyssnade på er. Helt underbart, det är som att lyssna på ens egna vänner prata om kärlek. Ni är underbara!

  2. Satt i solen och lyssnade på podcasten idag, så mysigt. Vet att ni ville ha lite hjälp angående vilket ämne ni kunde prata om kommande veckor.. tyvärr har jag inget ämne att komma med men tycker däremot att ni borde bjuda över er fina vän Petra till poden. Som jag har förstått det är ni hyfsat olika allihopa så skulle varit roligt att få lyssna på era blandade åsikter inom kärlek.

  3. Väldigt underhållande och tänkvärt som vanligt! Skulle ni någon gång kunna prata om hur det är att träffa en utländsk kille/ha långsistansförhållande/semesterflörtar man inte riktigt kunde släppa? Om ni har erfarenhet av sånt 🙂 puss!

  4. tack för era underbara poddar !
    älskar att lyssna på er när jag går på jobbet och gillar att ha er som sällskap =)

  5. alltså ni måste förstå att era pods är livsviktiga. det ni tar upp i denna pod, när exet skaffar en ny, är något jag tänker på nästan varje dag. jag vill inte vara med mitt ex längre men tanken på att han en dag kommer träffa en ny får mig att typ vilja dö. alltså den ångesten är extreeem. tack för att ni pratar om det om man förstår att man inte är ensam ♥

  6. Ni är så underbara! Älskar eran podd, onsdagar är helt klart den bästa dagen på veckan nu!

  7. ni måste förstå att när man är så äckligt jävla skitfittigt asrövt förälskad i någon så vill man, förbjuder sig själv snarare att titta sig omkring efter andra för det är så äckligt jävla skitovärt för att det inte finns någon NÅGON som honom

  8. Ni måste prata om svartsjuka och hur man tacklar killar som varit med en hel del tjejer innan men ”förändrats”. Kan man förändra någon, när vet man att det är på riktigt och inte som så många gånger tidigare? Berätta om svartsjuka som förstör förhållandet till den grad att man bara ser det dåliga i varandra, hur lär man sig lita på varandra igen?

  9. Ni är extremt underbara att lyssna på. Har plöjt igenom nästan alla podcasts nu på jobbet! 🙂 Brukar annars inte ha tålamod att lyssna så pass länge på podcasts, men era diskussioner är verkligen superintressanta och roliga!

    Ett ämne ni borde ta upp är utseendefixering och självkänsla. Både gällande singellivet och när man är i ett förhållande.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi