CANNES

Vi bokade precis en resa till Cannes i början på juli… satan vad härligt det ska bli. Vi åker ett helt gäng för att fira en kompis födelsedag i ett stort hus. Ser fram emot att dricka obegränsade mängder med rosé, äta gott, festa som fan och hänga vid poolen.

Nästa resa blir dock Italien… för dit åker jag ju redan imorgon! Hurra för det.

  1. Michaela.. en grej jag tänkte på bara.. du borde prova frozen yoghurt från Yollibox.. jag sitter och äter det nu och det är sjukt gott 🙂

  2. Har alltid undrat om du kan italienska? För visst är din pappa från Italien? Hur kommunicerar du annars med din farmor och farfar? Engelska?

  3. Du skriver ofta om kärlek. En fin och varm kärlek. Jag har skrivit ett långt inlägg om kärleken till min far som gått bort. Läs gärna!

  4. Hej jag är en ny läsare. Lyssnar på din och Dashas pod just nu och märkte att du skrivit en bok. Skulle vela läsa den. Tyvärr så fanns den inte på appstore så man kan inte köpa den till ipaden 🙁

  5. Vad härligt! Själv ska jag dit i juni. Har du några tips på vad man inte får missa för visst har du varit där förut?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi