Italien

Nästa vecka får jag träffa min farmor och farfar. Vi ska till Italien och fira att min pappa fyller 50 år. Jag längtar så mycket så jag spricker!

Dasha fyllde ju år igår också och i födelsedagspresent fick hon enligt tradition en resa till Italien, så om några veckor åker jag dit igen. Man kan ju inte få för mycket kärlek liksom.

  1. Jag hoppas du förstår hur bra du är Michaela. Känner dig inte över huvudtaget, men det spelar ingen roll. Poden du och Michaela gör är helt jävla fantastisk och den ger mig sååå mycket. Snälla fortsätt med den i hundra år framöver. Kärlek från din trogna bloggläsare

  2. Härligt att du ska till Italien! Själv bor jag här, i Milano, och ska istället till Sverige nästa vecka och tänkte ta en dag i Stockholm. Min italienska pojkvän har önskat sig att gå på en bra bar i Stockholm för en drink, får en be om tips? Söker en bra bar med trevlig inredning och riktigt bra drinkar. Verkar som du har koll på saken och kanske din italienska sida kan hjälpa oss lite extra!

    1. Svar till Johanna:
      Hej vännen

      Ledsen för sent svar! Jag skulle gå till Nobis, Svartengrens, Grand Hotel, AG’s, valfri bar runt Nytorget, Orangeriet… för att nämna några! Ha en härlig helg.

      Puss!

      1. Svar till forni:
        Tack så hemskt mycket för tipsen och för din underbara blogg! Den berör alltid extra, du verkar vara en så himla fin och ärlig människa. Ha så mysigt i Italien!

        Un bacio!

  3. Är faktiskt i Toscana nu, för två månaders tid. Men jag vill ju inte åka hem än. Har sökt universitet till hösten men tänker att jag kanske stannar här ett år istället, lär mig italienska och söker jobb på någon pub. Samtidigt saknar jag familj, vänner och har en universitetsplats hemma. Vad tycker du? Ångrar du att du inte flyttade hit ett tag när du var 20? Du är bäst!

  4. din farmor och du är såååå lika!

    för övrigt,kan ni snacka om vänner som tappar allt för sitt förhållande? har en vän som ALDRIG vill ses när hon är i förhållande och bara tänker på honom och pratar om honom. sen när det tar slut och hon behöver då ska man finnas kvar. tycker det är så tråkigt med tjejer som ger upp allt för sina förhållande. känner mig sårad också,för hon bryr sig inte om sina vänners liv eller ser när någon av oss behöver henne ..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi