Den bästa dagen i mitt liv

Veckans krönika handlar om när lilla Michaela fick ont i hjärtat. Minns det som igår, sjukt nog. Ni hittar den här.

  1. Åh så hemskt. Men det blir ändå vackert på något knasigt sätt när du skriver. Har ett par sådana här texter liggandes på datorn, det läker såren lite grann att få skriva av sig.

  2. Välkomna på bloppis i min blogg! Massa fina grejer till riktigt grymma priser!
    Nytt och begagnat! 🙂
    Nu finns det även häst och ryttarutrustning, allt nytt från nerlagd butik för hästintresserade människor! 🙂

    Vi ses!

  3. ÄLSKAR ATT PODDEN HANDLADE OM ER DEN HÄR VECKAN. Och att ni gav exemplar på det ni varit med om. Kände mig mindre ensam♥33

  4. En fint skriven historia, men också sorgligt
    Trots det undrar jag ändå varför man bara skuldbelägger tjejkompisen som ”boven i dramat”, vad med killen? De har i såfall lika stor skuld i det hela om inte killen ännu mer som började

    1. Svar till Nathalie:
      I den här texten får ju tjejkompisen ingen skit alls. Allt ligger ju på killen. Det är han som precis krossade mitt hjärta. Tycker det framgår ganska tydligt i texten.

      1. Svar till forni:
        Det var inte riktat mot dig utan en av kommentarerna (glömde trycka svara på den personen)

  5. Hej finaste Michaela!
    Jag har en fundering angående krönikor. Tar ni emot krönikor från ”utomstående” personer, från till exempel lilla mig? Finns det en chans att om man skickar in, så läser ni krönikan/texten och om ni älskar den, publicerar ni den då?

    Kram!

  6. Någon gång i framtiden hoppas jag att jag får chansen. Chansen att få skriva lika fint som dig. Skriva för andra. Så att andra kan läsa. Tack, för att du fina Michaela får mig att drömma.

  7. Blir ledsen i hjärtat av hur andra människor kan förstöra ens lycka på bara en sekund, hur världen kan gå från så god till så ond. HEMSKT!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi