Min Dasha

Nu har jag avslutat jobbdagen och ska strax promenera över till Dasha för att fira hennes födelsedag. Min älskade lilla Dasha. Jag är så glad och tacksam för att få ha henne som bästa vän. Topp tre bästa sakerna med Dasha:

1. Hon är jättesprallig ibland, sådär fnittrig och studsande så att det smittar av sig. Älskar att hon är sån! Brukar titta på henne och bli glad.

2. Hon tycker om att planera, styra och fixa. Det är mysigt med vänner som lägger manken till för att styra härliga grejer. Som gör så att livet blir lite trevligare hela tiden.

3. HENNES SKRATT!!!

En bubbel står på kylning och jag ska springa och köpa blommor. Ha en ljuvlig torsdagskväll vänner! Puss

  1. Hej Michaela!

    Sedan ett tag har jag pratat med en kille som verkligen är hur speciell som helst. För någon dag sedan pratade vi lite om förhållande varav han sa att han fortfarande inte är redo för ett förhållande men han gillar mig väldigt mycket och vill fortfarande ha mig i hans liv.
    Orsaken till detta tror jag har o göra med att han nyligen gick ut ur ett förhållande, fast samtidigt vet jag inte…

    Så snälla rara Michaela,
    Vad menar killen när han ”inte är redo än för ett förhållande”?

    1. Svar till Hanna, Tips till nästa podcast:
      Då menar han helt enkelt att han inte är redo för ett förhållande. Han kommer inte vilja vara tillsammans med dig. Du måste vara medveten om det när du ger dig in i detta, att om du blir kär i honom kommer han inte att vilja vara tillsammans med dig. Killar kör ofta raka spel, så är det vi tjejer som inbillar oss saker. Se upp så du inte blir sårad.

      Skickar massa kärlek!

  2. Ni verkar ha en såå fin relation. Älskar poden, gör mig alltid varm i hjärtat! Har aldrig skrivit en kommentar någonsin men var bara tvungen att ge ifrån mig ett ljud om just er för att ni gör det så bra, PUSS!

  3. Hej!
    Tycker din blogg är helt fantastisk och jag älskar dina krönikor!! Jag har funderat lite på att börja blogga men vet inte hur man får några läsare, jag är 17 år och vill gärna kunna bygga upp en blogg som din!
    Det du skriver är amazing, Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi