Michaela och Dashas podcast på plats 15

Min och Dashas podcast om kärlek ligger just nu på plats 15 på topplistan över alla podcasts i SverigeiTunes.

Detta gör mig så otroligt glad, varm och stolt. Tack för att ni lyssnar! Och tack för all typ av kritik. Vi försöker bli bättre för varje avsnitt.

Jättetack också till er som går in och betygsätter podden i iTunes – det gör att vi hamnar högre upp på olika listor och alltså blir lättare att hitta till!

Ni alltså <3

  1. TACK för att ni gör mina söndagar. Har nu i en månadstid haft helt lediga söndagseftermiddagar bara för att få Elin-tid, dricka kaffe på min balkong och lyssna på dig och Dasha. Sista avsnittet är helt fantastiskt. Jag är bäst på att stanna kvar och vara just den där tjejen som tänker att ”jo, men han gillar ju mig eftersom han hör av sig” fast jag vet att det bara är för en enda sak. Jag gråter, ryser och tar mig tillslut i kragen och har nu bestämt mig för att inte träffa honom mer. Sa till honom härom dagen att jag inte vill vara hans tidsfördriv. TACK TACK TACK för att ni hjälpte mig! Massa pussar till er tjejer!

  2. Tack för att jag fick ta en bild med dig igår på aussie event! 🙂 Glömde dock bort att jag hade din bok i väskan så du kunde ha signerat den men det får bli en annan gång om vi stöter på varandra igen. 🙂

  3. Grattis ni är verkligen värda det! älskar podden, ni säger allt det där man inte vågar inse själv. Känns som om man sitter bredvid två fantastiska vänner som ger råd och bjuder till både skratt och gråt. så tack för att ni hjälper till att läka alla brustna hjärtan där ute och får oss att inse hur sjukt bra vi är. allihop.

  4. Jag bor i zürich(schweiz) och lyssnar frenetiskt på er podcast!! Varje morgon påväg till jobbet och man kan lyssna hur många ggr som helst. Vill gärna höra ett avsnitt med massa roliga minnen, partyminnen, reseminnen m.m.!

    Kramar till er

  5. Det känns som att jag sitter och lyssnar på två kompisar när jag lyssnar på er! Det är så sjukt givande att veta att det finns människor som tänker som en själv!!! Kram till er båda!

  6. Ni borde, i likhet med många andra som gör podcasts, jobba på att bli mer samspelta. Jag orkar inte med poddar där två personer sitter och turas om och prata om sig själva. Jag, jag, jag. Vad är det då för mening med att vara två om man ändå inte har någon dialog.
    Och med risk för att låta bitchig, men hur går det med din röstvård?

    1. Svar till Anna:
      Det är svårt att göra podcast, men vi gör så gott vi kan. Tack för feedbacken.

      Jag ska operera stämbanden i sommar, tackar som frågar. Knutorna är för hårda för att tränas bort.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi