Utebliven podcast

Hej älsklingar

Jag är jätteledsen men podcasten har tyvärr varit tvungen att utebli idag. Ber tusen gånger om ursäkt. Vi är tillbaka nästa onsdag som vanligt igen!

Landade precis i Stockholm igen och nu blir det middag på Vassa Eggen med jobbet. Puss!

  1. Varför har den uteblivit? Ni som är så sjukt duktiga! Längtar redan till nästa vecka! #kärlek

  2. Nej, vad tråkigt! Här hemma är det sjukstuga och hade varit härligt att höra. Men tar tillfället i akt att skriva en kommentar (vilket jag aldrig gör!) och berätta vilken förebild du är Michaela. Älskar att ha en stark, känslosam, duktig och en kvinna som sprudlar av energi och glädje att kunna följa.

    Detta med din och Dashas podcast kommer så otroligt lägligt i mitt liv då jag känner mig så ensam efter många vänskapstrubbel och orättvisor i mitt liv, och att ändå känna att man kan va med på lite tjejsnack med två tjejer man kan se upp till både karriärsmässigt och er syn på livet är underbart. Finns liksom inte plats för mig att vara avundsjuk på dig för jag blir bara så jävla glad när det går bra! Kram!

  3. Neeeej!!! Satt och uppdaterade 06.55-07.30 igår och fick till sist ge upp av ren utmattning

  4. Ohno… Finns inget bättre än att ligga och lyssna på den när man får tid över! Kör en timma nästa onsdag som kompensation till oss besvikna lyssnare (och självklart bloggläsare).

    Du inspirerar mig i livet Michaela och är en grymt stor förebild, fortsätt vara som du är! Tusen kramar till dig och Glad påsk!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi