Ögonfransar och naglar – äntligen på samma salong

Jag gick ju till Annie och gjorde permanenta ögonfransar i ett års tid förut men sen flyttade hon till utanför stan vilket gjorde att jag inte orkade ta mig dit. Saknade henne då. Så sa Emilia som jag gör mina naglar hos att hon letar efter någon som vill hyra in sig i hennes lilla salong och då blev jag så glad och tänkte direkt på Annie!

\n
\n

Nu sitter de tillsammans på Odengatan 24 och jag kan inte göra annat än att rekommendera dem varmt till er. Igår var jag där och gjorde både fransar och naglar.

\n
\n

Såhär såg fransarna ut innan:

\n
\n

\n
\n

Och här är slutresultatet:

\n

\n
\n

Fransarna kostar just nu 995 kronor för start-set (ord. pris ca 1200 kr, efter det 600 kr per gång om jag inte minns fel) och ni bokar hos Annie på 073 501 75 21.

\n

\n
\n

Såhär blev naglarna, spetsiga och ljusgråa med shellack som vanligt. Nu har jag gått till Emilia i två års tid och jag tycker så fruktansvärt mycket om både henne som person och vad hon gör med mina naglar.

\n
\n

Henne kan ni boka på 070 279 24 46 och manikyr med shellack går på 350 kronor (förlängning 650 tror jag, men jag kör naturliga!).

\n
\n

\n
\n

Och idag har jag känt mig riktigt fin! 🙂 <3

    1. Svar till josefin rickan:
      Det är väldigt individuellt och man tappar olika många fransar i olika perioder. Jag går själv och gör fransar och jag brukar fylla på mina efter 2-3 veckor. Man kan vänta längre, men om man fyller på var 2-3 vecka så håller de sig snygga hela tiden. För de flesta räcker nog var 3:e vecka. Det blir mao ganska dyrt i längden, men det är fantastiskt skönt och det går supersnabbt att sminka sig numera! Vardagslyx (en ytlig sådan;)).

  1. Du är så jäkla vacker Michaela! Läser din blogg regelbundet och känner mig alltid glad och inspirerad efter att ha klickat mig in på din blogg. Du är en förebild både när det gäller dig som person och din karriär. Jag är väldigt intresserad av att läsa texter, krönikor, dikter mm och har verkligen fastnat för det du skriver. Ingen lyckas förmedla känslor och tankar på samma sätt som du. Vill tacka för att du inspirerar mig och många andra och för att du driver en blogg som man faktiskt längtar efter att läsa! Mycket kärlek ♥.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi