En torsdag på Day Spa, Molino PR och Tjoget

I torsdags (smygstartade helgen lite…) åt vi kanelbullar, syltkakor och drack kaffe på eftermiddagen på jobbet. Jag ÄLSKAR fan att fika.

Sen gick jag till Day Spa på massage.

Här är jag efter massagen, helt mjuk och mysig 🙂

Efter Day Spa promenerade jag över till Molino PR på after work. Vi drack rött och åt hummer-tacos från Miss Voon. Detta är alltså lycka i dess renaste form om ni frågar mig!!!

Min älskade älskling och en gullig liten baby

Sen drog jag till Tjoget för att dricka drinkar och fira Agyness Deans kollektion för Dr Martens. De hade gjort så himla fint där inne och bjöd på varmt te med mynta, socker och gin som smakade underbart.

Jag och några blondiner jag tycker fett mycket om.

De här var typ små rulltårte-bitar med creme brulee, dog såklart.

Efter ett par timmar där med goda drinkar och sötsaker tog jag en taxi hem och somnade innan klockan tio. En perfekt torsdag!

  1. Hur kan du äta så mycket men ändå va så snygg? Hur äter man sånt dagligen utan ångest? Ja jag är seriös och jag skäms över mina egna tankar .. ♥ Mvh tjej 20 som hellre stannar inne än att fika med mormor :'(

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi