En helg i bilder

Efter jobby i fredags gick jag och handlade mat… finns ingenting bättre än att gå i mataffärer och känna, provsmaka, klämma.

Jag skulle nämligen laga middag till mina älskade vänner! Så drack rödvin och hackade grönsaker medan jag lyssnade på italiensk musik. Det är seriöst den ultimata starten på en helg.

Sen kom mina gäster!

De här två fantastiska människorna var det som kom över.

Sen åt vi mat och snackade skit i hundra timmar. Vi åt först kallskuret och sedan lax med en sallad på melon, avokado, pinjenötter, fetaosv etc. och till det gjorde jag en yoghurtsås med färsk mynta i. Som ni förstår var temat – vårkänslor.

Efter middagen åkte vi över till killarna och tog ett glas med dem. De hade haft mexikansk fest så det blev tequila. Och vi alla vet hur en kväll med tequila slutar…

I lördags gick vi hem till Dasha där vi åt lunch och drack champagne. Sen en nap på eftermiddagen följt av en långdusch och så in i en taxi…

… hem till Kalle för lördagsmiddag. Här satt jag och drack vin medan Johan lagade mat och lät mig provsmaka mellan varven. Mysigt.

Där satt jag

Sen åt vi en pasta med sidesallad och drack vin till klockan slog midnatt, då blev det en drink på Nosh and Chow följt av en liten tur till Bergmans.

I söndags promenerade jag till Riche för brunch. Jag har inte ätit helg-brunch där på flera månader så jag blev helt nykär när jag kom dit. Att komma till Riche för brunch precis innan rushen kommer igång en halvtimme senare, det är en ljuvlig halvtimme.

Och såhär ser man ut dagen efter… äh man kan inte vara på topp jämt!

Jag åt en club sandwish men orkade bara halva 🙁

Så fick istället en äppeldrink på St Germains fläderlikör som gjorde underverk för bakfyllan.

Efter lunchen promenerade vi längst Strandvägen för att shoppa lite på Svenskt Tenn <3

Hittade denna lampskärm och tänkte ”Den här ska jag ha i min dotters rum”. Sen tänkte jag ”WTF tänker jag med?” men sen kom jag på att man får tänka så när man är 23 år och inte har någon stressig klocka som tickar :)))

Efter shoppingen (NEJ köpte inte lampskärmen lugn nu, köpte fina underlägg ni ska få se sen!) tog vi en promenad till Kungsholmen där vi avslutade hos mig med middag och film.

Helg alltså. Vilken grej va.

  1. alltså jag måste bara få ur mig detta. du verkar vara en helt fantastisk människa, önskar dig all lycka.

  2. Alltså din blogg. HERREGUD.
    Dig ska vi inte ens prata om. I envy you girl!
    Du inspirerar mig så myckett!! Önskar jag hade en vän som var en sån stor matälskare som du. Hahahah
    puss

  3. Jag är 30 år och min klocka verkar inte stressa mig..jag tror f*n att det är något fel på mig?! 😮
    Btw jag gillar dig som attan!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi