GRAMMIS FLASHBACK/ONE YEAR AGO

Såg att Kicki Z promenerat ner för memory lane och skrivit om förra årets Grammis-gala och jag kan inte låta bli att haka på. Ikväll är det Grammis-galan! Ska dock ej gå, har faktiskt inte gått på en enda gala denna säsong. Jag har börjat lyssna på min kropp och den har ärligt talat helt sagt ifrån när det kommer till större festligheter och då är det bara att lyssna. Nästa säsong kommer jag att gå på dem, uppskatta dem och må bra – hoppas jag verkligen!

Anyway, förra årets Grammis spelade vi ju på. Minns ni? Herre jesus vad nervösa vi var. Bordet FRAMFÖR dj-båset satt Axwell och Robyn hahaha, så skulle lilla vi stå och spela? Dog. Det var i alla fall en fantastisk spelning och jag är evigt tacksam för att jag får möjlighet att uppleva sånt här. Verkligen tacksam! Spelade f.ö. i kostym och röda läppar, kanske inte det vanligaste en dj drar på sig, älskade det.

Älskar även mina blonda, svinlånga och fantastiska dj-kompisar.

  1. Michaela!! Vart kan man se programmet Klubben? Det finns inte kvar på svtplay längre och finns inte på youtube heller. Skulle så gärna vilja se det igen! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi