Konferens, middag och podcast

\n

\n
\n

\n

\n

Det finns ju en anledning till att jag jobbar med att skriva. Det är för att jag älskar det. Att prata, ja, det finns ju en anledning till att jag numera har fucked up stämband – håller aldrig käften – men ändå är jag inte i närheten av så förtjust i det som jag är i att skriva.

\n
\n

Dock finns det en oerhört charm i att informera företag och personer om den bransch jag lever i. Det är fantastiskt att få berätta om en bransch jag känner så starkt för och tycker så mycket om. Men det är extremt påfrestande för kropp och knopp. Konstigt hur jag kan skriva flera artiklar om dagen utan att bli det minsta trött, men när jag ska prata inför grupp i någon timme är mitt psyke helt utmattat efter.

\n
\n

Jaja. Konferensen som jag föreläste på höll till på Såstaholm Konferenscenter utanför Stockholm och det var mysigt att få komma ut till landet en sväng, speciellt en snöfylld dag som denna. Mycket vackert.

\n
\n

När jag kom hem lagade jag nyttiga pannkakor till middag (hjärtformade!!!) med frysta bär och mörk choklad som jag smält och hällt över. Tror inte ni fattar hur gott det var. Åh. Det var jag värd efter denna dag.

\n
\n

Nu ska jag jobba ikapp en sväng och sen hoppa ner i den där sköna sängen som väntar på mig.

\n
\n

Ska avslutningsvis påminna er om att ni kan lyssna på vår andra podcast imorgon när ni åker till jobbet! Klockan 07.00 släpps den på http://www.devote.se/inspo/blogpods

  1. Hoppas du blir bättre med rösten snart! Efter att pratat med dig på white i lördags ville jag bara säga att du är lika skön som du framstår på din blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi