Hello you

God förmiddag mina hjärtan,

Det här med att jag var ute och joggade i snöstormen 06.00 i morse… ibland fattar jag inte hur man orkar. Att man faktiskt gör något sånt sjukt. Men vad bra man mår när man sitter där sen, 07.30, nyduschad med en varm kopp kaffe.

Idag har jag förutom min lilla tur i stormen hunnit med två internmöten, nu blir det mejlmaraton och sen lunch följt av föreläsning på en konferens utanför stan. Sen kommer min lilla röst vara borta och då får jag åka hem och hänga med mig själv resten av kvällen. Lugnt, har trots allt några maskiner tvätt att vika ihop från igår…

Sen är det onsdag och då börjar ett gäng trevligheter som veckan bjuder på. Wiii. Puss

  1. Lyssnade precis på eran första pod och måste bara säga att den var jättebra! Tyckte om att att ni var mer privata än kanske annars i bloggen eller så blir känslan mer privat när man lyssnar jämfört med en text. Fortsätt gärna med ämnen om livet…både det som är bra och dåligt i det.
    Jag är inte särkilt teknisk av mig och det kanske finns bättre alternativ, men skulle önska att den gick att ladda ned på podcast appen där andra poddar finns.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi