Födelsedagsbrunch, bowling, söndagsfilm

I lördags morse läste jag DN från pärm till pärm medan jag åt frukost. Vilken lyx det är att göra det. I alla fall såg jag att det stod om Clara där – Devotes roligaste bloggerska. Ni läser väl?

Sen promenerade vi till El Diablo, en restaurang på Kungsholmen, där Dean hade bjudit in till födelsedagsbrunch. Här är Johan och Lin!

Och här är jag med en välkomst-margarita

Weise höll tal för födelsedagsbarnet

Och här är jag inne på min tredje…

Fint sällskap

Sen åkte vi till Marions för vi ville verkligen köra lite eftermiddagsbowling. Tyvärr var alla banor fullbokade 🙁

Så vi tog en drink istället.

Sen åkte vi hem till Jakob där vi åt middag, kollade på Melodifestivalen och drack rödvin i mängder. Underbar styling på denna donna för övrigt 😉

I söndags var jag ute på långpromenad följt av långlunch. Sen gick vi och såg HitchcockSturebiografen. Mycket bra och perfekt söndagsfilm.

Sen fick jag mitt ego boostat och så var denna helg över.

Nu har jag en vettig telefon igen så mer bilder utlovas! Glömde dock bort att jag kunde ta bilder i helgen, men nästa helg blir nog bättre.

Om man skulle fortsätta jobba då… puss!

  1. Hej Michaela!
    Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med dina favoritställen i Italien? Alltså städer man borde åka till och så. Eller att du kanske redan gjort ett sånt inlägg och jag missat?
    Kram och tack för världens bästa blogg ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi