En text till en bok

Nu har jag valt ut en text som kommer att vara med i den kommande boken. En text som berörde mitt hjärta och fastnade på hjärnhinnan, omöjlig att glömma bort. Ni vet när man meningar etsar sig fast i huvudet. När jag läser texter som gör så med mig faller jag handlöst. Jag är fast och förälskad i en text.

Vill tacka för alla underbara texter ni har skickat in. Alla jag har fått läsa och ta del av. Jag kommer att mejla några av er framöver och fråga om jag får publicera dem i bloggen, hoppas att det kommer vara okej. För alltså, vackra texter bör läsas upp för omvärlden.

  1. Är det för sent att skicka in ett bidrag nu? För jag trodde inte riktigt att jag hade något att säga, för att det enda jag har är saker som inte blev. Men idag satte jag mig ner och skrev, för min egen skull, och så kom jag på sitt projekt, och att det kan vara intressant också kanske. Hur ont det kan göra, det som liksom aldrig blir något fastän man så gärna vill.
    Hoppas att jag kan få skicka den till dig fastän det är flera veckor sedan du skrev om din nya bok.

    Annars, tack för världens bästa blogg. Din är en av 3 svenska bloggar som jag fortfarande följer, fastän jag numera bor i Frankrike. Den är alldeles för bra för att kunna ”säga upp kontakten med”

    1. Svar till Hilda:
      Hej fina

      Jag har redan informerat tjejen vars text jag valde och allt är spikat, så tyvärr. Men skicka den gärna till mig ändå om du vill att någon ska läsa 🙂

      Tack själv för världens bästa läsare. Hoppas verkligen inte du säger upp kontakten med min blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi