Män som näthatar kvinnor

I helgen delade jag med mig av ett sex minuter långt klipp fullt av kärlek. Nu ska jag dela med mig av ett sex minuter långt klipp fullt av hat. Jag vill att ni alla tittar på det.

Tänk hur många kvinnor, offentliga som icke-offentliga, som lever med att få höra sådant här. Som regelbundet blir kallade för hora och läser texter om hur man ska bli våldtagen, misshandlad, mördad. Tänk att ens en enda kvinna måste leva med det här.

Det var så fruktansvärt obehagligt att titta på det här och jag vet egentligen inte mer vad jag ska säga än att ni bör titta och sprida för att uppmärksamma människor om vad vissa kvinnor behöver utstå.

  1. Fruktansvärt. Finner inte ord. Sorg. Att det finns så många sjuka män som skriver att de ska våldta och döda. Vad är det för värld vi lever i!? Tappar nästan hoppet. Men bra att du delade denna Michaela, att du tar ansvar och förstår vilket inflytande du har på oss tjejer. Älskar att du vågar vara allvarlig i din blogg! Vet att du också fått många hemska kommentarer genom åren, det är starkt att du och alla andra utsatta orkar! Tack!

  2. Fy fan vilka sjuka människor det finns. Man blir ju rädd!! usch blev verkligen illa berörd utav denna videon men det är bra att det uppmärksammas.

  3. nu har jag ändå bloggat ett tag (två veckor kanske) så tycker du nu kan kolla in min blogg och säga vad du tycker om dem 🙂

    älskar att ta kort så jag lägger ut en hel del bilder! vore en ära att få en komentar ifrån dig 🙂

  4. såg det här tidigare, så jävla förfärligt. Och det värsta är folk i kommentarerna till klippet som rättfärdigar det här hemska genom att skriva ”det är yttrandefrihet i sverige”. Sen när blev mordhot innefattat i yttrandefrihetslagen?

    Tack för att du lägger upp sånt här och sprider det vidare. Mycket viktigt klipp. Du är så bra forni.

  5. Hej Michaela!

    Hur, och vad, gör du för att få så fina naglar? Är del gellack eller akryl?
    Mina behöver en uppfräshning!

    Jag instämmer i vad många andra redan skrivit – inlägget ovan är väldigt bra. Kram!

  6. Folk är helt helt sjuka, blir så illa berörd av det här så att jag blir gråtfärdig! Fattar inte att någon kan skriva sådana här kommentarer, vare sig det är allvarligt menat, ett tomt hot eller bara för att lämna ett avtryck. Fruktansvärt! Och att kvinnor, och helt säkert även män, som är i offentligheten ska behöva ta emot dessa vidriga människors hat?! Vilken värld vi lever i :'(

  7. jag fattar inte. hur är det möjligt att hata en människa som man inte känner så extremt mycket? måste vara nån sorts mani man fått som gör att man orkar skriva, tycka och känna så mot andra människor. man man inte ens känner personligen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi