@ Bangerhead Studio

\n
\n

Fy fan vilken bra dag jag har haft. Morgonen började med yoga följt av ett möte och därefter ett poledance-pass. Efter det promenerade jag till NK och köpte en smoothie på Blueberry och sen gick jag till Bangerhead Studio för att hinna med färg och klipp på min (lång)lunch.

\n
\n

Jag är så jävla trött på vinter-Michaela så den här dagen gjorde gott för mig. Två träningspass och nytt hår. Det är viktigt att få känna sig fräsch men det är verkligen svårt under vinter-halvåret i det här landet när kroppen kaosar ur utan all sol.

\n
\n

Jaja. Jag är i alla fall hur nöjd som helst, har återigen lämnat det mörka för att ljusa upp mina sinnen igen och hade denna bild som inspirationsbild:

\n
\n

\n
\n

Så nu ser jag ut sådär i håret igen 🙂 Bilden ovan är från förra våren när jag bestämde mig för att bli ljusare första gången.

\n
\n

Hade bjudit på bild om det inte är för att jag ser ut som skit i ansiktet idag så det får bli imorgon istället!

  1. Hej! Jag driver en tränings och motivationsblogg och just nu är jag med i en tävling som GYMgrossisten håller i. För att ha en chans till vinst måste jag hamna inom placering 1-20 så nu kämpar jag för fullt för att hålla mig kvar där tills imorgon kl: 24 då tävlingen avslutas. Jag behöver verkligen alla röster kan få och varenda en är guldvärd!

    Om du vill läsa min tävlingsmotivering och rösta på mig så kan du gå in här: http://runtheworld.webblogg.se/2013/january/nytt-ar-nya-mojligheter.html#comment och sedan klicka på GYMgrossistens logga längst ner i inlägget. Tack på förhand, kram!♥

  2. Jag är så avundsjuk på dig, Michaela. Jag förstår inte hur du kan ”vara kär i kärleken”, trots att den fått dig att så många gånger må dåligt. Jag är yngre än dig, knappt smakat på kärleken, och ändå känner jag bara hopplöshet när jag tänker på kärlek. Jag känner mig helt utesluten från kärleksklubben. Jag blir inte ens glad när jag ser ett förälskat och lyckligt par. Jag blir ledsen. Avundsjuk. Jag hatar att jag känner så! Jag vill tycka om kärlek, men det går inte. Det är knappt så att jag blir glad när mina vänner pratar om hur lyckliga dom är med sina pojkvänner, jag blir ledsen, och sårad. Det är precis som att de ger mig en käftsmäll när de pratar om sådant, jag känner mig bara ännu mer ensam.

    Jag vet inte varför jag skriver detta. Kanske för att alla hjärtans dag ligger som en klump i magen. Är bara så nere just nu. Känner mig så ensam, och det känns som att alla har någon – utom jag. Jag vill vara stark och glad utan kärlek. Men samtidigt så längtar jag så himla mycket efter kärlek. Kärlek gör så satans ont, även fast man knappt fått smaka på den, kanske just därför.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi