Nighty night

Kom hem nu… helt slut… men vilken dag. Ska berätta mer om min kärlek till modeveckorna i ett helt inlägg senare. Känslan när basen i musiken går på under första visningen är så jävla pirrig ändå. Mer mode i morgon i vilket fall.

När jag kom hem möttes jag av en beställning inredning som jag längtat efter. Tyvärr blev det lite felbeställt, men inom några veckor hoppas jag i alla fall att de sista detaljerna för mitt hem finns på plats. Älskar mitt hem.

Nej nu ska jag försöka sova ikapp timmarna jag missade i helgen. Sov gott och tack för era texter som ramlar in efter inlägget nedan, det känns speciellt och fint. Puss då.

  1. Hej! Skulle inte du kunna berätta lite om ditt förhållande till Petra? Alltid trott att ni är bästa vänner men nu verkar det mer som att Dasha är din närmsta? Kram!

    1. Svar till Anonym:
      Hej!

      Jag rangordnar inte mina bästa vänner såklart. Petra och Dasha är som min familj, de står min närmst hjärtat i hela världen tillsammans med min biologiska familj. Jag älskar dem båda precis lika mycket.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi