En till bok om kärlek

2009 släppte jag en diktsamling med små texter om kärlek tillsammans med Vulkan. Denna lilla bok finns bl.a. att köpa på adlibris.se, bokus.se, vulkan.se, cdon.com

Jag håller på att samla ihop texter till en ny bok om kärlek.

Det är en diktsamling precis som tidigare med texter jag skrivit de senaste åren. Plus en del texter som jag har skrivit senaste månaderna och endast kommer att publiceras i boken, som känns alldeles för privata för att trycka upp på internet. Korta berättelser om kärlek. Om när någon sliter sönder ditt hjärta, första gången jag blev kär och hur man orkar andas.

Men eftersom ni kompletterar mig och är en del av allt det här, så skulle jag så gärna vilja ha en text från någon av er i boken. Precis som jag har haft tidigare. Så därför får ni mer än gärna skicka in era texter om kärlek till mig på michaela@devote.se. De får vara hur korta eller långa som helst och innehålla vad som helst. Bara det kommer från hjärtat. Så väljer jag ut någon av dem som hamnar i samlingen.

<3

  1. Vad kul att du släpper en till bok! 🙂
    Om man skickar in något och du väljer att publicera det, står ens namn då eller är det anonymt?

  2. Vad roligt! Jag ska kolla igenom min hemliga mapp här i datorn och se om jag hittar något att dela med mig av. Det skulle kännas så fint.

  3. Hej! Jag driver en tränings och motivationsblogg och just nu är jag med i en tävling som GYMgrossisten håller i. Just nu ligger jag på placering 25 i tävlingen och för att få vara med och ha chansen att bli vinnare så måste jag hamna på minst placering 20. Tävlingen avslutas den 6 februari och jag behöver verkligen alla röster jag kan få.

    Vill du rösta på mig så kan du gå in här: http://runtheworld.webblogg.se/2013/january/nytt-ar-nya-mojligheter.html#comment och sedan klicka på GYMgrossistens logga längst ner i inlägget. Tack på förhand, kram!♥

  4. Hej Michaela,
    När skulle du vilja att texten ska vara inskickad till dig?:)

    Vänligen,

    Giselle Sammarsson

  5. Jag önskade mig boken i julklapp för 2 år sen, ÄLSKAR DEN. Tack Michaela för att du är så fin som du är ♥

  6. Hej Forni!

    Hamnade på din blogg av olika anledningar. Blev nyfiken på boken om kärlek. Samt att du nu skriver en till bok om kärlek. Allt som står i böckerna är det dina egna ord? Eller är det mer av en citat samling?

    Om man väljer att skriva något och sedan lyckas vinna. Står ens namn med i boken då?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi