SOMMAR

Bilder från sommarsverige 2012

Jag brukar inte vara en sån motståndare till vinter men nu gör det nästan ont i mig när jag tänker på hur det känns när man går hemifrån i juni med bara ben och så doften av sommaren runtom. Längtar efter svensk sommar.

  1. Hej!
    Jag har tänkt på att du dricker alkohol rätt ofta. Eller så är det mest då som bilder tas. Hur ofta och mycket dricker du i veckan i genomsnitt och blir det mer eller mindre vissa perioder?

    1. Svar till carro:
      Haha. Jag anser mig själv ha en rätt sund inställning till alkohol. Jag dricker det för att det är väldigt gott och när jag är glad. Jag dövar aldrig smärta med alkohol. Jag romantiserar rödvin som andra romantiserar matlagning, fotboll eller playstation. Man har olika intressen i livet. Jag dricker ett par gånger i veckan och är inte orolig över min konsumtion så du behöver inte heller vara det 🙂

  2. Bild 1 o 8, superb! Så snygg å fräsch på första, orkar knappt titta på den haha. Bild 8… SÅ SNYGG!!!! Fyi, du ser alltid bra ut, men dessa två bilder är verkligen outstanding!
    Din blogg är min absoluta favorit! Älskar att läsa dina texter och bara försöka skapa en mental bild av att vara du. You go girl!

  3. asså du är sjukt snygg, men kunde inte låta bli att fnissa lite. vad gör du med ditt högra ögonbryn?!

  4. asså du är sjukt snygg, men kunde inte låta bli att fnissa lite. vad gör du med ditt högra ögonbryn?!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi