Missoni & Ralph Lauren

Jag har införskaffat nya handdukar under julen! Helt plötsligt var man vuxen och lägger sina pengar på vackra handdukar istället för små fodralklänningar.

Dessa mönstrade var faktiskt en julklapp från mina farföräldrar och kommer från Missoni.

Och de lila fyndade jag på NKs rea, från Ralph Lauren. Jag tänkte att när det är rea kan man passa på att unna sig lite färg. Saker som för övrigt är bra att fynda på rea – handdukar, bäddset, kashmir, baströjor och dyra väskor.

Puss!

  1. Hej! jag vill göra dig michaela och dina läsare medvetna om följande film: http://vimeo.com/56640382# Det är en 12 minuter lång vidosnutt filmad av en av pojkarna som var inblandad i våltäkten/kidnappningen av den 16 årig fickan i steubenville, ohio usa. I videon skämtar en pojke konstant om hur livlös flickan var när han våldtog henne o dom pratar även lite om vad andra pojkar gjorde till henne under kvällen. kolla videon, det är så äckligt att det är ofattbart hur NÅGON av dom inblandade ens kan vara mentalt friska.

  2. http://localleaks.blogs.ru/2013/01/01/steubenvillefiles/ är en blogg (i wikileaks style) som beskriver personerna o händelserna (såsom dom pusslars ihop av diverse vittnesmål/foton och kommernater).

    detta är också en bra och otroligt rörande artikel/reportage i NY Times om händelserna http://www.nytimes.com/2012/12/17/sports/high-school-football-rape-case-unfolds-online-and-divides-steubenville-ohio.html?pagewanted=all&_r=4&

    Hela grejen är så otroligt sorglig. Om detdär hade hänt mig när jag var 15/16 skulle jag troligtvis ha försökt ta livet av mig. Kan inte tänka mig att jag skulle ’komma över’ det eller stå ut att leva med den sociala stigman som hör tonårslivet till.. :/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi