Julmiddag på Boquerian

I tisdags bjöd Petra och #Moodstockholm in till julmiddag på Boquerian! Och ni vet ju hur mycket jag älskar att äta. Såhär fint hade de dekorerat bordet.

Mina två LOVES <333

En tredje lovie <333

Först kom det in mandlar och oliver, sedan paprikor, serrano-skinka och manchego-ost. Jag älskar ju chark så detta är alltid uppskattat på mitt bord.

Sen fick vi in en liten burk med anjovis och brödkrutonger, jag drog i mig dem i ett svep. Tror att jag har lärt mig äta anjovis av min pappa. Till det kom även några friterade bollar med tryffelmajonäs som de brukar servera på Boqui??? De är så helvetes jävla goda. Ni alla borde gå dit och be om bollarna.

Sen en paella fylld med skaldjur och choritzo. Nu ska jag berätta för er att jag älskar att blanda skaldjur med kryddig korv. Vet inte varför men det är så sjukt gott i paella eller pasta. Den här var i alla fall full pott. Åt tills jag mådde dåligt.

Fint gäng och så

Crema Catalana åker alltid ner men det är rätt mycket att få i sig en hel sån där efter en så stor middag. Men man har alltid plats i efterrättsmagen som min kusin brukar säga!

Bra gäng.

Tack snälla Petra och Mood för en underbar middag. Det är sådana här kvällar som verkligen gör lyckan i livet.

  1. Så mysigt det låter!

    Har du tid och lust får du gärna ta en titt på min blogg! Hade varit kul om du ville lämna en kommentar också 🙂

  2. jag undrar hur du tänker inför att vara vegetarian/vegan?
    jag vill inte på något sätt kritisera dig för ditt val att äta kött men tycker det skulle vara intressant att höra hur du känner inför det här 🙂 eftersom det inte (vad jag vet) pratats nånting om det på din blogg.

    1. Svar till sofie:
      Jag har vänner som är vegetarianer och är helt ok med det, såklart, alla gör vi våra val i livet. Jag älskar kött, fisk och kyckling och har inga planer på att sluta äta det. Jag tycker att mat är livets största gåva och vill inte avstå från något, speciellt inte när jag är allergisk mot en del grejer som gör att jag inte har något val utan måste avstå ifrån dem.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi