Tandblekning

I onsdags var det dags för mig att gå och bleka tänderna igen. Det här är tredje gången jag gör det och jag har gjort det exakt vartannat år hos Eva Hultén.

Ni som varit med riktigt länge minns när jag gick dit första gången och hur hon och jag blev vänner efter det och gick på en föreläsning i coaching ihop strax efter. Sedan dess har vi setts på flertal tillställningar, hon kom bland annat när jag släppte min skokollektion och jag träffade henne härom månaden på Carolina Gynnings vernissage (hon gör hennes tänder också).

Nu var det i alla fall två år sedan och här är resultatet efter senaste omgången (tänderna har blivit märkbart vitare även efter två år i jämförelse med första gången jag var där). Jag är precis som varje gång riktigt nöjd. Hon skapar ett naturligt resultat och framför allt så håller det verkligen i två år som utlovat. Ett stort plus hos Eva är såklart att hon är en av de gulligaste och snällaste kvinnorna jag har träffat. Rekommenderar er alla varmt att gå dit och lovar att ni inte kommer att bli besvikna. Ni hittar till henne här.

Före:

Efter:

Kan inte ni göra mig en tjänst? Jag frågade Eva hur det gick med hennes Facebook-sida och hon sa att det inte gick så bra och att hon bara har 62 likes… snälla gå in och gilla henne här? Det kanske dyker upp spännande erbjudandet etc. där framöver då! Har lovat att hjälpa henne ta tag i detta 🙂

MMS 2012-12-21

Googlade Eva och då kom denna bild på hennes och bästa Paris upp!

Så söta.

  1. Man kommer inte till den damen på din blogg om man klickar på länken…. ? det är någon ung tjej med typ 30 likes

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi