Att ta semester

Jag är så trött. Det känns som om jag har varit sjuk i en halv evighet och varje morgon är det en kamp att kliva upp. Jag måste nog försöka komma ut mer mitt på dagen när solen (nåväl) är framme. Annars är det bara mörker. Jag behöver lite ljus. Är det inte helt hemskt att man ska behöva åka till jobbet i kolsvart mörker? Jag brukar lyssna på Disney-låtar så att det ska kännas bättre. Äta en lång frukost och bära en snygg kavaj. Men vissa dagar hjälper ingenting. Precis som alla andra vill jag bara dra täcket över huvudet, stänga av mobilen och försvinna vissa dagar.

Förra vintern var faktiskt inte så farlig. Den kändes mild och jag behövde ta mig igenom skit på hemmaplan. Och det här året har jag så mycket jobb jag måste komma i fas med att det inte riktigt är läge att ta semester. Det skulle inte bli harmoniskt – det skulle bli ett stressmoment. Men nästa år! Då tänker jag mig en längre vinterresa. Då ska jag bort från mörkret och våga släppa allt och ta ledigt från jobbet. Vad härligt det ska bli.

Här kommer lite bilder från min senaste ”riktiga” vintersemester i mars 2010 när vi var i Kap Verde. Vintrarna efter det har jag varit i Argentina och Kina men i jobbsammanhang. De flesta resor jag gör har ofta med jobb att göra. Förutom mina tre veckor i Italien och veckan i Frankrike i sommar, det var bara semester och det var fantastiskt. Om jag blundar kan jag nog leva på det i alla fall till 2012 är slut.

  1. Jag har också varit sådär omänskligt trött i höst/vinter. Glad och tillfreds, men ändå väldigt trött. Min syster tipsade mig om d-vitamintillskott med en lite starkare dos än de som man köper på Apoteket. Finns tydligen på Life, och jag ska gå och köpa mig en burk redan idag! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi