Snö

Det är lite mysigt med snön, visst är det? Om man slipper gå ut i det. När det är dagar som dessa, när snön tar över allt, all kommunaltrafik lägger ner och ingenting går som det ska, då tycker jag att alla borde få jobba hemifrån. Gå i skolan hemma. Det skulle vara så uppskattat, förhindra så många timmar av väntan på olika platser och framför allt tror jag att många skulle bli väldigt glada – något som förhoppningsvis slutar i att man jobbar på minst lika bra som på kontoret. Jag förstår att alla inte kan jobba hemifrån, men jag tycker att de som kan ska få valet. Det skulle säkert underlätta i trafiken. Det är ju samma sak varje år.

Nu svamlade jag iväg lite. Jaja. Ska nog trolla fram mormors lussebullar ur frysen nu. Puss

  1. HAHA! Jobba hemma? Inte många arbeten man kan få den möjligheten, bara att ge sig ut tidigare på morgonen – för till jobbet ska man

    1. Svar till Sara:
      Haha. Okej Sara. Men du vet att det finns faktiskt flera yrken där möjlighet till hemmajobb finns då allt som behövs är en dator idag. Och telefoner och Skype. Det kan till och med vara effektivare än att sitta fast i trafik mellan olika platser, på väg till och från jobbet eller mellan möten. Sedan förstår jag, som nämnt ovan, att det inte gäller alla yrken. Men då skulle det kanske bli lättare för de som behöver vara på plats på en arbetsplats att ta sig till och från jobbet också.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi