Doften av lussebullar

Stoppade in lussebullar i ugnen och hela mitt hem fylldes av denna underbara doft. Chokladmjölk till det och så de första avsnitten av ”Mysteriet på Greveholm” på SvtPlay. Älskar julkalendrar, påminner om barndom. Vad tycker ni om årets kalender hittills?

  1. Jean och Staffan är ju outstanding! Roligt för oss som sett den första Greveholm är ju också att många delar och skämt bygger på den.

  2. Denna julkalender är väldigt söt och greveholm är ju ett vinnande koncept! Förresten, vaaaar har du köpt ditt snygga dricksglas?

  3. Jag tycker att julkalendern hittills är jättemysig! Jag är så glad att de har sparat musiken från den förra Mysteriet på Greveholm, för via musiken är det massa barndomsminnen och känslor som väcks. Har sett att vissa i media har klagat på skådespelet från barnens sida, men jag känner att herregud, de är ju bara barn och julkalenderns målgrupp är ju barn och de tittar ju inte på skådespeleriet så noga. Så jag tycker den är bra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi