Zürich

Vi missade vårt Connection Flight i Zürich så nu dricker jag kaffe till den här utsikten. Det slog mig trots snöstorm utanför fönstret att jag verkligen skulle kunna tänka mig att bo i Schweiz. Hörde btw att det är 17 minus i Sverige – är det på riktigt? Jag som lagt alla pengar på ny väska och inte har någon vinterjacka 🙁 kommer dö. Jaja är hemma sent ikväll igen så vi hörs då! Puss!

  1. Hej!
    Gillar dig och din blogg och du är sjukt duktig på att skriva! 🙂
    Jag ska åka till miami beach för första gången på fredag och undrar om inte du kan skriva lite tips eftersom du precis var där? Vart ska man ut? Vart ska man äta? OSV.
    Puss!

  2. Om du någonsin får chansen tycker jag lätt du ska flytta till Zürich. Det är världens bästa stad att bo i kan jag säga dig. Tågen är aldrig sena, maten är himmelsk, brottsligheten är låg, allt känns så.. Proffsigt! haha de vet minnsan hur man ska sköta sitt land (förutom att de är alldeles för konservativa ibland). det är underbart varmt på somrarna samtidigt som vintrarna är rejäla- alperna inte långt borta. Tror den skulle passa dig perfekt. Haha nu när jag skriver glömmer jag bort skälen som fick mig att flytta hem igen..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi