Att komma hem till advent

MMS 2012-12-03

Ja så kom man hem på kvällen med ofattbart mycket packning för en helg, påsar som gått sönder och en alldeles för tunn jacka. Så när taxin släppte av mig pekade jag på min lägenhet så att han skulle se var han skulle stanna, och där i fönstret hängde en julstjärna. Gick in och möttes av adventsljus och julblomma på matbordet. Kunde inte hålla tårarna borta när jag insåg vilka som varit där och fixat i ordning åt mig…

Ringde mamma och pappa på en gång, givetvis. Undrar ständigt hur jag lyckades få sådana underbara föräldrar. Som överraskar en med saker som faktiskt betyder något, även om de inte är så stora. Julstjärnor och adventsljus.

Fint.

Nu måste jag sova för jag har en helvetiskt stressad vecka framför mig. Men mest rolig. Och i helgen åker jag till Göteborg för att mysa. Bra så. Sov gott älsklingar, hoppas ni mår bra.

  1. Jag har startat en ny blogg med inspiration från KBP.
    Kika gärna in och skriv något om vad du vill läsa i en ny favoritblogg så ska jag se till att era önskningar uppfylls!
    Tänkte att den inte ska handla så mycket om mig själv, utan mer om inspiration och självförtroende.
    http://tiominuter.blogg.se/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi