Intervju

Idag finns en intervju med mig på Resumé som ni kan läsa här! Jag var osminkad och nyvaken på bilderna, så ber om ursäkt för de kanske fulaste bilderna som tagits på mig i samband med en intervju. MEN som ni vet är jag ingen perfekt människa så ser ju ut sådär när jag vaknar… Annars en mycket trevlig intervju att göra, hoppas ni gillar den.

Nu ska jag äta frukost vid stranden. Puss!

  1. Varför är du så jäkla grym? Läste intervjun och tycker du verkar så fantastisk med en bra syn på livet (baserar även detta på din blogg såklart). Sjukt bra detta du sade om att vara en förebild: man är inte en om man förskönar sitt liv. Tack för att du är inspirerande i den, ibland, tvivelaktiga bloggvärlden!

  2. Hej!
    Är ny här i bloggvärlden och skulle bli jätteglad om du kollade in min sida lite nu och då!:) Ge mig gärna lite feedback/tips/ideér om vad jag kan skriva om:)
    BTW! DU HAR EN JÄTTEFIN BLOGG!!!

  3. Vad du är inspirerande! Vad duktig och talangfull du är! Vice VD vid 23 års ålder? You go girl!

    Vet att du kanske inte vill lägga någon större energi på det men Cimon skrev ett inlägg tillägnat dig. Det tyckte jag var fint utav honom! Kunde inte kopiera in det här men finns på hans blogg.

    Puss

  4. Du är alltid vacker och klok M, tro inget annat! Tror att du är bland de absolut trevligaste bloggarna faktiskt! Hoppas att Miami är underbart!

  5. Jättebra intervju och vi har samma tanke kring tryckta tidningar och magasin, vissa kommer alltid bestå men för majoriteten blir det svårt. Kolla gärna in min filmblogg!

  6. jäkla bra intervju, precis som allt annat du gör! du är alltid så fantastiskt inspirerande, så snälla, snälla du, kan du kanske hjälpa mig lite med en sak? jag har aldrig varit kär, inte nu heller, men jag är väl förälskad i en underbar kille. jag känner i hela kroppen hur kärleken skulle kunna komma när som helst, så fort jag släpper tyglarna. men det gör jag inte, för han känner inte för mig på samma sätt. en olycklig förälskelse. en mardröm. jag kan knappt sova om nätterna, och hela världen känns som en grå plats. hjälp mig, skriv något om en olycklig förälskelse/kärlek du upplevt och hur man överlever det.
    kram!

  7. Söta Michaela..
    ”Det krävs inte så mycket, när jag sitter på kontoret och äter pepparkakor är jag lycklig” 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi