Jag blir vice vd på Devote

Idag gick nyheten ut om att jag blir vice vd på Devote. Ni kan läsa om det på bl.a. Resumé. Det här känns såklart fantastiskt roligt. Devote har varit min bebis sen dag ett och att få växa med det här företaget är det bästa jag har gjort. Jag lär mig hela tiden nya saker och har dessutom lyxen att få jobba för en VD som inte är rädd för att låta unga tjejer kliva fram i ledande roller. Devote både skapas och läses av unga tjejer idag och jag kan inte med ord beskriva över hur stolt jag är över vår produkt.

Det är en ära att få jobba på Sveriges härligaste plats för unga tjejer. Nu fortsätter vi att göra den här sajten så bra vi kan på alla sätt och vis.

All kärlek!

  1. så fantastiskt roligt, grattis! Du är så grymt inspirerande.
    Jag funderar verkligen på att flytta min blogg till devote, ååh kan inte bestämma! ♥

  2. Hej! Vill bara säga en sak som jag har tänkt på, det är att ni borde göra om formatet på krönikan du skriver på devote. Den är jättejobbig att läsa, för bred och det är för tätt mellan raderna.
    Tips bara! Puss!

  3. Åhh blir alldeles lycklig utav detta! STORT GRATTIS, vad grym du är!!! Även att jag inatt drömde att jag var bundis med dig o Petra Tungården..? Eh.. haha, låter lite creepy, ja, men vi hade fantastiskt kul!! Haha. Återigen, stort grattis och LYCKA TILL, du är så grym!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi