Monday not funday

Goood eftermiddag loves!

Ja herre i morse var man inte pigg direkt… suck. Känns att man jobbade sju av sju dagar förra veckan med två olika jobb – plus bortbjuden på tre middagar, en galapremiär och en konsert. Och på onsdag natt åker jag till Miami???

Ska inte klaga egentligen…

Men hörrni. Ska skriva veckans krönika ikväll tänkte jag. Vad vill ni att den ska handla om?

  1. Självförtroende i all dess form! Hur allt påverkas, livet, tron på sig själv, avundsjuka, svartsjuka, vänner, förhållanden.

  2. Du har skrivit om kärlek i alla dess former och om hur man gör slut med en vän. Men att förlora en vän. När ens bästa vän helt enkelt inte vill vara ens vän längre. Hur i helvete kommer man över något sådant? Gör man någonsin det. Är det som är förlora en pojkvän, det vill säga tiden läker såren. Ja, jag vet inte.

  3. Snälla skriv om att bli tillsammans efter ett uppbrott. Om att tro på samma kärlek igen efter det kraschat. Att tiden läker sår och lär en läxor som gör att det fungerar bättre nästa gång. Att man får se saker ut en annan synvinkel, se vad problemet var och laga det som var trasigt. Helt enkelt att bli kär i någon igen som man trodde tillhörde ens dåtid.

  4. Kan du inte skriva om hur någon en dag kan tycka att man är den bästa som finns för att några dagar senare behandla en som vilken person som helst i mängden. Hur någon kan vända från vitt till svart utan att något speciellt händer. Hur ont det gör när man inte vet och inte förstår.

  5. Killen som är ”out of your league”. Att behöva svälja sina känslor och bete som att han bara är en i mängden.

    Puss

    1. Svar till MH:
      HADE ÄLSKAT OM DU SKREV OM DET. SNÄLLLLLLLA Michaela. är själv en Blair ( älskar Blair) men det är en Serena som får all the guys we all want..

  6. hur man fångar någon man spanar då, det skulle vara jättekul! lite pepp nu såhär innan jul, hur man ska gå till väga för att ragga upp någon söt i skolan eller på jobber eller gymmet eller vart som helst! för det är väl det de flesta vill ha just nu, någon att kramas med när det bara är kallt och mörkt

  7. Kan du inte skriva om hur två människor inte vågar erkänna att de har känslor för varandra. Om de har massa historia, men ingen vågar ta första steget. Hur gör man då?

  8. Jag vill absolut inte ha pojkvän, verkligen inte den typen. Men nu när det är vinter och det är kallt, så känner jag för första gången att jag vill ha någon som bara håller om en. Är det fel att göra så mot någon när man inte vill ha ett förhållande, bara för att man är ledsen över någon annan?

  9. Eftersom många av dina krönikor (som är jättebra!)handlar om kärlek kanske det kan vara kul med variation? T ex vänner, ifall de svikit eller försvunnit ur ens liv utan att riktigt veta varför, eller familjerelationer, ev skilsmässa, eller varför inte allt som är mysigt med vintern? Alla klagar på novembermörkret, men det finns massa bra saker med november och vintern!! Te-mys, pepparkakor, bra höst-tv och biofilmer! ♥

  10. Eftersom många av dina krönikor (som är jättebra!)handlar om kärlek kanske det kan vara kul med variation? T ex vänner, ifall de svikit eller försvunnit ur ens liv utan att riktigt veta varför, eller familjerelationer, ev skilsmässa, eller varför inte allt som är mysigt med vintern? Alla klagar på novembermörkret, men det finns massa bra saker med november och vintern!! Te-mys, pepparkakor, bra höst-tv och biofilmer! ♥

  11. När man vet att man måste bryta sig loss från ett förhållande som bara är sjukt jävla ohälsosamt och galet. Ett sånt förhållande som förändrat en till den absolut sämsta version av sig själv, ett sånt förhållande som blivit det enda man kan identifiera sig med..

  12. åååh. lite sent kanske, men rubriken ”att ta tillvara på sina drömmar” vore ju fantastiskt. dina tankar om att man måste våga välja det spännande (resor, flytt, new york etc.) men också våga välja vardagen. och att man måste känna efter själv.

    men ja allt du skriver är så bra, så det blir säkert toppen oavsett! ser fram emot att läsa!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi