Helg

Nu tar jag helg… I alla fall till 10.00 imorgon när det är dags för mässa igen. Eftersom jag har världens bästa föräldrar kom de över för att bjuda på middag, jag får sitta i soffan och dricka vin tills maten är klar. Den kärleken alltså???!!!

  1. Hej Michaela.

    Jag träffade dig idag på mässan och jag måste bara säga att du var lika trevlig och go i verkligheten som du är på bloggen. Det är just därför som jag läser din blogg. För att du är ärlig, klok och bjuder in dina läsare med kärlek. Jag var faktiskt lite nervös när jag skulle gå fram till dig idag, men allting släppte när du bara pratade på och berättade om hur gärna du ville ha morgonrocken/silkeskappan från Chantal Thomass.

    Kram Felicia

  2. Men snygging! Riktigt kul att träffa dig idag. Står ni där imorgon också? Har du tips på vart man kan gå ut ikväll? Är sugen på en riktigt rolig utekväll!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi