Mjukisdjur, hotshos, Tranan och armhävnings-tävlingar

Helgen började som ni vet med lanseringsfest för ByPM. Fler bilder kommer senare ikväll! Och senare i veckan kommer bättre bilder samt video osv. Här är i alla fall vi när vi håller ett tal för våra kära gäster.

Sen gjorde jag min dagliga halva armhävning. Det här är en intern grej vi börjat med. Kan ni göra en armhävning? Ner på golvet och prova nu. En riktig, inte på knä, inget fusk. Det är svårare än man tror haha.

Sen gick vi vidare ut i natten på diverse spännande äventyr, jag och mina djur!

Lördagar är ju världens bästa dag för den är helt oplanerad och man får göra vad man vill, så vi gick till Tranan för lunch.

Jag tog råbiffen som var bra, men pommesen var bäst. MYCKET goda.

Sen fortsatte vi med armhävningsgrejen och sen hamnade man på Riche som vanligt och så slutade hela lördagen med godis och film i soffan, men det har jag ju redan berättat för er. Igår gick jag på stan med Carro och köpte världens mysigaste mössa, sen tog vi ett varv runt Djurgården.

<3

  1. hahah, men kom igeeeennn. mina 16-åriga basketspelare kan göra minst tio ordentliga armhävningar. kaos, no hate -just sayin. sätter det i perspektiv

    1. Svar till STUDENT SNAPSHOTS:
      Nu vill jag inte vara den som är den, men när jag var 16 var det inte direkt några problem att göra 10 ordentliga armhävningar (spelade f.ö basket i 8 år). Prova sex år senare när man inte tränat sen dess…

      1. Svar till forni:
        börja spela basket igen då, skulle vara roligt att se dig och petra köra one on one med street basket-regeler, haha

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi