Min hårhistoria

Pantene har en hemsida just nu som heter ”How’s your hair” där de låter olika gästredaktörer skriva om deras relationer till hår. Angelica Blick har skrivit om backslick och Amanda Schulman har skrivit om hårfärg. Så frågade de mig om jag ville skriva om min hårhistora, vilket är sjukt kul, så här kommer det. Från lille jag 15-16 år gammal till idag, från ljus till mörk till kort från långt osv.

Mitt hår de senaste sex åren alltså, jag har tyvärr inte dokumenterat längre än så eftersom det knappt gick att ladda upp bilder på internet innan det haha.

Januari 2006

Ha ha ha. Vad är detta? Kan det ens räknas som en frisyr? Jag vill glömma det här för all framtid?

Maj 2006

Nyklippt page med snebena. Här var min stilförebild i hela världen Nicole Riche. Jag gjorde allt för att se ut som henne…

Augusti 2006

 

Här hade jag precis lärt mig att föna min page ordentligt, tyckte jag var sjukt lik Nicole här minns jag. Hon hade också en döskallesjal, stora solglasögon och page…

Maj 2007

Fortfarande page men modell längre och plattat till döden med mittbena. Här hade jag lämnat miss Richie bakom mig och ville ha en lite tuffare look.

December 2007

Jag sparade ut mitt hår och höll kvar mittbenan. Här är f.ö. den första bilden som togs på mig på Stureplan.se.

Augusti 2008

Håret hade blivit långt och jag hade klippt lugg som jag älskade. Dock var den riktigt jobbig att ta hand om och så skymde den ju sikten en aning…

Januari 2009

Håret var ännu längre, luggen hade växt ut och håret var färgat svart. Jag har nog aldrig varit så nöjd med mitt hår som jag minns att jag var den kvällen, kände mig drop dead gorgeous i svarta, svala lockar.

Oktober 2010

Tröttnade på det långa och villa ha en förändring. Klippte en längre page istället.

Mars 2011

Behövde en ännu större förändring så klippte till en ordentlig page. Jag kände mig väldigt snygg den våren med nytt hår, nytt jobb, nytt boende och nytt singelliv.

November 2011

La in lite ljusare slingor i mitt hår som varit nästan helsvart under så lång tid…

Mars 2012

Sen ännu fler slingor när våren kom…

Maj 2012

I maj la jag även i en ljusare färg i hela håret och fortsatte att bättre på slingorna…

Augusti 2012

Och precis innan hösten gick jag kallare och ljusare – men har behållit min mellanlängd som jag trivs väldigt bra med.

Älskar mitt hår!

P.s Ni kan också lägga upp er hair story på Hows your hair – gå in här och visa upp era succéer och misslyckanden i hårväg. Hehe. Puss!

  1. Älskar bilden du håller upp händerna, tredje nedifrån. När du har kort page påminner du lite om Nora i Sanning eller konsekvens (du vet den högkvalitativa 90-tals filmen) på ett BRA sätt, älskar Nora haha, puss!

  2. Du kör lite som mig, från jättemörkt till ljusare och ljusare. Jag är numera helblond dock 🙂 Trivs jättebra!

  3. Underbart, blir bara snyggare och snyggare! Du passar verkligen i bade morkt och ljust, langt och kort, och ser ut some kvaliteten ar jattefin trots att du ljusat upp haret.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi