ByPM lanseringsevent

I fredags bjöd vi in till fest för ByPM på vårt kontor, som ser ut som en studio i två våningar, perfekt lokal för fest med andra ord.

Vi bjöd på bakelser som vår inköpare hade stått och bakat hela veckan, barnsligt gott var det.

Jag och mina absoluta hjärtan <3

Vi hade en hot shot-bar där alla fick lära sig göra egna hot shots. Jag och Petra har ju förespråkat hot shots i många år så det kändes helt rätt att ägna en hel bar åt denna shot på eventet.

Mums…

Det här var så jävlajävlajävla fint – några av tjejerna hade skrivit en låt (!!!) till oss som de uppträdde med. Seriöst. Jag blev tårögd. Den rimmade och allt. Tack snälla <3 Ska lägga upp en video på det senare!

Efter några timmar drog vi fram 40 stycken mjukisdräkter och körde maskerad. Helt normalt på ett mode-event… Här är finaste Flora som en liten känguru.

Godis

Vi höll ett litet tal såklart!

Gillar ni min klänning? Den är så snygg och skön att jag orkar inte. Prisvärd som fan också. Från ByPM såklart och ni hittar den för 299 kronor (!) här.

Vilken shot väljer du?

Fredrik och Petter som är delägare i ByPM ställde sig och lekte bartenders :)))

Finaste paret pingvin & apa

Mjaaaaau…

Det slutade med att allt spårade ur fullständigt, alla sjöng med till Spice Girls och vi hade the time of our lives.

Katt, krokodil, kanin, katt igen?

Jag och min älskling

Finaste Sarah

Var glad och lite nervös innan eventet, det är jag alltid, men det är en rätt skön känsla. Att man ändå bryr sig så mycket liksom.

Längtar redan till våren och nästa event…

Några av bilderna är stulna av Petra & Carro

  1. Hej michaela! jag och mina kompisar ska åka upp till stockholm i november. Vi har precis fyllt 18 och tänkte om du hade ngt tips på vart vi kan gå ut någonstans?:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi