Skaldjursfest på Sturehof

I tisdags blev jag bjuden på skaldjursfest på Sturehof. Himla trevligt! Vi var tolv personer med en stor kärlek till mat.

Först åt vi kalla skaldjur – hummer, havskräftor och ostron. Det var såklart obeskrivligt gott, hummer äter jag ganska sällan så det är alltid ett nöje men sen är jag supersvag för ostron… äter liksom tills de tar slut.

Jag satt bredvid världens bästa Pelle. Vi har alltid väldigt trevligt när vi hamnar bredvid varandra och han älskar mat extremt mycket, vilket gör att han ligger högt upp på listan över människor jag tycker om.

Här är Hasse. Han är VÄRLDSMÄSTARE på att öppna ostron. Det är så jävla coolt??? Vi pratade om vad man skulle vilja vara världsmästare på. Jag valde språk. Det är så jävla häftigt med människor som är duktiga på språk.

Mums.

Jag och Pelle

Varm havskräfta, två såser och ett friterat ostron. Slank ner väl.

Moule frites

Lite härligt folk

Till efterrätt serverades en vitchokladmousse med mangosorbet, flarn och passionsfrukt i botten om jag inte missminner mig.

Tack bästa Sturehof och AWB för en fantastiskt trevlig och välsmakande middag!

  1. Hej Michaela! Då du verkar veta om dom bästa uteställena skulle jag uppskatta om du skulle kunna rekommendera ett ställe/ el flera för morgondagen. Jag fyller nämligen år imorgon och vill gärna ut på kvällen med 3-4 tjejkompisar men vi är kluvna om vart vi ska. Så snälla hit me med din kunskap och tycke! 🙂 Kram //Gaby

    1. Svar till Gaby:
      Hey Gaby! Jag skulle rekommendera drinkar på Grand Escalier, gå ut på Stures följt av Hells. Drinkar på Nobis, Godot, Svartensgrens är också att rekommendera. Rose är alltid trevligt när man går vidare också. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi