Björnlunch på Tennstopet

MMS 2012-10-02

Björnkorv

MMS 2012-10-02

Björnburgare

MMS 2012-10-02

Björngryta

Igår var jag på Tennstopet och åt en liten presslunch för deras björnmeny. Kommer ni fortfarande läsa mig om jag börjar ägna mig åt mat (och kärlek) på heltid? Jag älskar ju sånt här. De som inte inser att mat är livets gåva… nej.

I alla fall. De har en björnmeny som pågår denna vecka och nästa, så länge det finns björn kvar. Jag testade igenom deras tre rätter som är med björn och tycker att de alla var väldigt, väldigt goda. Men så är jag förtjust i vilt överlag också.

Absolut godast var grytan där köttet föll isär vid minsta beröring. Till grytan serverades potatispuré, bacon och kantareller. Mums. Efter det kommer korven som var helt i en klass för sig och slutligen burgaren, som var god men som jag föredrar gjord på annat kött.

Har ni ingenting för er i veckan rekommenderar jag er att gå dit och testa!

  1. Michaela – jag måste bara få kika n och säga vilken fantastisk människa du är. Jag älskar varenda en av dina krönikor på devotes framsida. Jag älskar att läsa vad du skriver. Man känner igen sig.

    Sluta aldrig skriva, vackra du. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi