En dagens

Skjorta och byxor från Missoni x Lindex, kappa från Gina Tricot, väska från Balenciaga, skor från Acne


Såhär såg jag ut i förra veckan. Såg att många har frågat om kappan – den är ny och från Gina Tricot! Jag älskar den – helt perfekt för denna årstid.

  1. Lashtoniic som är ett ögonfransserum kör en kampanj just nu, där man kan få beställa hem varan för endast 199 kr istället för 995 kr-80% rabatt.
    Passa på att beställa hem medan de har denna kampanj…har själv beställt och vill ha längre/tjockare fransar. Tipsar dig om kampanjen så du kan ta del :o) Bra present till dig, en vän eller partner :o)

    Länken under skickar dig till vart du ska beställa :o)

    http://gia-angelina.blogspot.se/2012/09/tankte-testa-fa-langre-fransar-o.html

  2. Hej Michaela!

    Jag har följt din blogg i flera år nu, utan att någonsin ha lämnat en kommentar. Helt galet egentligen. Tänker att det är dags att berätta att jag verkligen uppskattar din blogg och dina inlägg. Det är så ont om texter där mänsklighet och faktiska känslor finns med, sådant utrycker inte människor öppet längre. Du har hittat en fantastisk balans där tycker jag. Dina texter är rörande och vackra utan att vara för avslöjande. Genom åren har jag haft mina pojkvänner, tagit studenten, börjat jobba, pluggat vidare, och faktiskt alltid följt din blogg vid sidan av allting. Nu nyligen gjorde jag och killen slut, varit tillsammans i 2 år, och han skaffade ny tjej ganska fort. Och vet du vad jag gjorde mitt i hjärtesorgen? Läste dina inlägg om kärlek. Och i just den stunden kändes allting lite lättare. Jag kände mig kanske lite mindre ensam med smärtan. Så… Tack Michaela, tack för en jävligt bra blogg. En blogg som är lite mer än bara ett par nya skor. En blogg som visar lite mänsklighet.

    Tack!

  3. Hej fina du, Hanna heter jag och jag är en bloggare från Sundsvall Idag länkade jag din krönika om att göra slut med en vän för att det var bland det finaste jag läst. Hoppas det var okej, länkade dig också. Keep it up, du är bäst. kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi