Wrangler-event @ Nobis, Boquerian & K-Karaoke

I torsdags bjöd jag in till en väldigt liten tillställning tillsammans med Wrangler. Vi började i biblioteket på Nobis Hotel där vi åt bakelser från Systrarna Voltaire, drack bubbel och hade jeansprovning. Alla tjejer fick välja ut ett par Wrangler-jeans och bli plåtade i dem plus en trevlig goodiebag. Emilia, min nageltjej som jag dör för, var även där och gjorde shellack på de som ville (alla).

Efter Nobis promenerade vi till Boquerian där vi drack kannor med sangria och åt sinnessjukt mycket tapas. Vi snackar minst 20 rätter? Alla rullade därifrån, vidare till K-KaraokeOdengatan där vi brände av ett tre timmar långt karaoke-pass.

Det är fantastiskt trevligt att ses på events där man verkligen umgås ibland. Inte bara minglar, utan verkligen hänger. Tack alla som kom och gjorde den här kvällen så härlig!

<3

  1. MEN GUUD, vad snygga ni är allihopa!
    Ni är ju så vackra tillsammans att man smäller av.
    Vill också ha ett sådär härligt stort gäng alltså, oftast blir det att man umgås på sin höjd 3 samtidigt men det där är ju livet… Tapas och vänner, bättre blir det sällan.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi