TÄVLING: Vinn mina skönhetsfavoriter

God morgon vänner!

Tänkte att vi kan starta veckan med en härlig tävling. Sååå därför tävlar jag ut mina fem favorit-skönhetsprodukter från Devotes Beautyshop! Läppglanset är freakinnn perfekt och doftljusen ljuvliga. Någon av er vinner alltså hela kitet!

För att tävla behöver du bara gå in och gilla Bangerhead.seFacebook här och skriva en kommentar med en länk till din favoritprodukt från Devote Beautyshop samt kort motivering till varför du älskar just den produkten.

Puss!

Jag drar en vinnare måndag den 10 september

  1. devote.bangerhead.se/sv/artiklar/biotherm-baume-corps-intensive-body-treatment.html. Bästa lotionen ever! Har torr hud och då klassar denna ut alla andra. Skulle bli själaglad om jag vann dina skönhetsälsklingar ♥

    Kraam Sandra

  2. http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/harvard/inpackning/kerastase-masque-nutri-thermique.html Jag älskar egentligen hela den här serien. Håret blir verkligen helt fantastiskt! Mitt hår går ner till svanken och innan jag började använda den serien så fick jag kämpa med borstningen och håret såg trist och stripigt ut.. nu är det som efter ett frisörbesök efter varje tvätt 😀 Kommer ju aldrig kunna byta tillbaka till något billigt schampo igen… (tyvärr, tycker min plånbok.)

  3. http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/makeup-smink/naglar-2/lack/deborah-lippmann-belive-cher-.html

    Jag tycker personligen att det är väldigt viktigt att ha vårdade och fräscha händer, och jag är därför noggrann med att ha fina, målade naglar. Detta nagellack ifrån Deborah Lippmann är mitt absoluta favoritnagellack då det håller väldigt länge utan att skavas av som de flesta andra nagellack gör efter att man diskat, duschat m.m. Beige är min absoluta favoritfärg för att jag tycker att det är fräscht och neutralt, och det går att matcha med absolut ALLA färger! Detta nagellack är precis som jag vill ha ett nagellack – Enkelt, tidlöst, lagom och fräscht 🙂

    Jag tycker att det vore underbart att vinna då jag fyller år nu snart, den 6 september, och skulle glädjas av dina favoritprodukter till den mörka hösten som är påväg.

    Med Solsken:)/M.A.

  4. http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/harvard/inpackning/moroccan-oil-light-oil-treatment-2.html . Som mindre har jag alltid haft medellångt hår, det är naturligt blont och fint. Men nu när jag kom upp i åldern tyckte jag det var spännande och pröva på olika färger, brunt, ljusare och väldigt blont. det har skadat mitt hår något enormt och jag har fått klippa av dm efter dm. Jag har äntligen börjat få lite längd på håret men eftersom jag aldrig hittat den perfekta produket för just mitt tunna fina hår så hoppas jag att jag kan vinna den här tävlingen. dels för att få någonting och för att jag aldrig vunnit någonting, varken någonting på grönalund eller någonting.. (jo, på vinst varje gång..) haha!
    Kram, älskar din blogg!!!! 🙂

  5. min favorit är: elizabeth arden – eight hour cream. en kräm som borde finnas i varje hem 🙂 det är verkligen en allround kräm som fungerar till det mesta: torr hud, brännskador, sår osv. den är underbar på vintern när jag lätt får torrfläckar & även perfekt att smörja in armbågar & knän med innan brun-utan-sol. en räddare i nöden alltså!

    gillade redan bangerhead på facebook 🙂
    http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/elizabeth-arden-eight-hour-cream.html

  6. TACKAR GUD FÖR Moroccan Oil Treatment 100 ml!! Har verkligen räddat mina kluvna hårtoppar… visst är dom fortfarande lite kluvna, men inte ända upp till öronen typ. Haha.

  7. http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/britney-spears-believe-edp.html

    Detta är min favorit parfym för att den påminner mig om sommaren. Den ljuva, underbara sommaren. Och den påminner mig om alla stunder med honom. Min underbara pojkvän. All kärlek, alla pussar, alla omfamningar, alla blickar och leenden. Allt.

    Och dessutom är flaskan supersöt och beskriver nästan hur kärleken är. Utanpå kan den vara vass, spetsig, obehaglig, ful. Men innuti är den god, vacker och alldeles underbar!

  8. Hej Michaela! Jag skulle vilja vinna denna produkt: http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/makeup-smink/ogonfransforlangning/xlash-ogonfransnaring.html
    Jag har alltid haft lite utav ”problem-ögonfransar”, tunna, korta och raka helt enkelt! Utan mascara på fransarna så ser det inte ut som att jag har några. Och det skulle vara himla skönt att känna sig fin utan att behöva smeta på tre lager mascara (vilket jag behöver, för att dom ska få åtminstone lite volym) Därför vore det roligt om jag vann, så att mina fransar kan få vara lite fina.
    Jag har gillat Bangerhead’s sida på facebook!
    Puss! /Linn

  9. Joico colour endure conditioner är en stor favorit! Den återfucktar håret, bevarar färgen och man känner hur håret mår bättre efter appliceringen. Denna produkt tillsammans med Schampoot i samma serie gör håret friskt, mjukt och dessutom får man känslan av att man varit hos frisören och vem vill missa det?

  10. Facebooksidan är likead för länge sen 😉

    Jag är lite som dig, klär mig alltid i svart. Varierar i stället olika material och snitt för att hålla en intressant siluett. Svart är min grej, i svart är man alltid snygg.
    MEN
    Jag älskar att go loco på naglarna. Med detta lacket (http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/makeup-smink/naglar-2/deborah-lippmann-candy-shop-.html ) är det omöjligt att inte få ett brett leende när man sneglar ner på naglarna. Att det heter Candy shop gör ju inte saken värre direkt!

    Puss!

  11. http://devote.bangerhead.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artnr=44512r

    Jag älskar bareMinerals. Ända sedan jag testade det första gången har jag blivit förälskad i det. Härligt, lätt, naturligt smink som täcker super bra. Jag har tre olika penslar som hjälper mig när jag får jobbiga finnar. Pudret till och med läker hyn istället för att ge den mer finnar. Jag har slutat med all annan foundation nu eftersom jag tycker huden blir så fet och hård då. ID:n får hyn att se naturlig ut. Perfekt helt enkelt! Priset är verkligen värt det!

  12. Har gillat på facebook – Hanna Rosén

    http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/moroccan-oil-treatment-2.html
    Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna produkt som sägs göra håret längre. Går sista året i gymnasiet och vill att mitt hår ska bli längre till balen så jag kan ha någon snygg håruppsättning, hade varit en dröm! Mitt hår går lite längre än till axlarna och det är det längsta jag har haft, hade verkligen behövs ha en \\\”skjuts\\\” av någon produkt! Håller tummarna för vinst! =) Kram på dig

  13. Jag lyckades faktist inte kopiera länken men en av produkterna där där som jag verkligen tycker om är ännsålänge britney spears parfym Fantasy, Jag vill knappt gå ut utan den^^, känner inte mig som mig själv då haha 🙂
    kram

  14. Min skönhetsfavorit på Devotes Beautyshop ? Det måste vara Moroccan Oil Treatment ! Utan den hade mitt hår, utan att ljuga, sett ut som ett frissigt fågelbo.
    Efter många blonderingar och drag med plattången såg mitt hår riktigt risigt ut. Jag fick lite smått panik och sökte runt på internet för att hitta något som skulle hjälpa mitt stackars hår. Jag hittade då Moroccan Oil och beställde hem den på direkten. Till min förvåning blev mitt hår som nytt och det blev hur fint som helst!
    Jag är gärna med i din tävling, alltid så himla roligt att testa på nya skönhetsprodukter. Kanske blir lika positivt överraskad som jag blev med håroljan (hehe)
    kram på dej Michaela! / Amanda S
    p.s: har gillat Bangerhead på fb också

  15. älskar denna håret blir som nytt! macadamia deep repair mask, försökte länka om och om igen men det gick inte:(

  16. http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/makeup-smink/bas-_-primer/bareminerals-prime-time-oil-control.html

    För att vara snygg en hel dag, krävs ett bra underlag.
    För att vara mer specifik, så var det prime time som gjorde min hy magnifik.
    Den får mig alltid att känna mig exklusiv och är ett måste i mitt nöjesliv.
    Det fattas bara att ansiktet börja dekorera och för er att prime time memorera.
    Prova det bästa marknaden har att erbjuda och sedan är det bara att börja avguda.

  17. Min absoluta favorit produkt fårn Bangerhead är Moroccan Oil light oil treatment. Kan bara säga att jag älskar den lika mycket som jag älskar choklad (och då är jag en riktig chokladdyrkare). Den har verkligen räddat mitt torra hår som jag tvingades gå runt med innan jag fick upp ögonen för denna fantastiska produkt! Nu känns mitt hår luftig och glansigt 🙂

  18. Hej Michaela!

    Jag är inte riktigt beauty-junkie så först tänkte jag att det skulle bli svårt att välja en favorit. Sen ”bläddra” jag på den. Parfymen som jag älskar, som jag har massa minnen till och som har betytt en hel del för mig och min kärlek.

    http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/parfym/kvinnor/viktor-rolf/viktor-rolf-flowerbomb-edt-spray-50-ml-2.html

    Viktor och Rolfs flowerbomb.

    Finns en kort och alldeles fantastiskt historia till denna parfym. För drygt tre år sedan befann jag mig på en förfest. Strax innan utgång skulle vi tjejer piffa till oss så jag bättrade på smink och tog några extra spray med min favoritparfym. Lät den stå framme på hallbordet medans jag fortsatte sminka mig. En minut senare råkade en fipplig, full och otroligt stilig kille välta ner den i kakelgolvet så den gick i tusen bitar.

    Irriterad, ledsen och sur fnäste jag åt honom och han blev alldeles förstörd. Försökte strunta i att denna dyra parfym gått sönder och taggade för utgång. Han närmade sig flera gånger och försökte be om ursäkt, dock full som en kastrull, så även om jag tyckte han var snygg så ignorerade jag honom hela kvällen.

    Två dagar senare, måndag morgon, kliver en lite nyktrare och om möjligt ännu vackrare och charmigare kille in på jobbet. I handen har han en ny parfym och där och då tog han mig med storm. Lunch samma dag och sedan dess har det varit vi.

    Är så glad över att jag hade med mig min parfym, att han var full och brötig och att jag idag är sambo med världens finaste människa.

    Love is all that matters ♥

  19. http://devote.bangerhead.se/sv/artiklar/moroccan-oil-treatment-2.html

    Jag minns hur vi satt på en restaurang vid havet i Marocco på min tjugonde födelsedag,han och jag. När han såg in i mina ögon och för första gången sa att han älskade mig. Han visste att jag var ganska trasig då, så efteråt så satte han sitt finger över mina läppar för att visa att han inte krävde nåt tillbaka. Sedan stack han ner handen i sin väska och sa ;

    ”-Jag vet att du är ledsen över att du känner dig maktlös. Att du inte tror att du kan förändra nånting, att det onda i dig håller dig tillbaka. Det här kanske inte kan laga dig, men åtminstone kanske det kan få dig att känna dig så vacker som jag vet att du är. Jag fick det av en taxichaufför och han sa att Morrocan oil förändrar håret till det bättre, och kanske är det den lilla förändring du behöver just nu. Till det bättre. Eller åtminstone känslan av att du har möjligheten att förändra nånting. Förändra nånting hos dig själv. Ett steg i rätt riktning för att sedan kunna förändra det runtomkring dig. För du kommer förändra världen en dag, och du vet inte ens om det.”

    Jag gjorde slut med honom efter den resan. Inte för att jag inte älskade honom, utan för att jag älskade honom mer än allting annat i hela världen. Jag var bara rädd helt enkelt, rädd ha sönder honom på samma sätt som jag gått sönder.

    Flaskan med moroccan oil var oöppnad när den försvann nåntstans i min första flytt. Jag
    grät varenda natt i ett halvår efter det. Inte för att flaskan med oljan försvunnit, utan för att flaskan med förändringen hade det.
    Nu bor han i Göteborg och har precis påbörjat sin utbildning till lärare. Jag fick ett brev av honom häromdagen där han längst ner hade skrivit en länk till den här tävligen. Eller, det är inte riktigt sant då han allra längst ner skrivit att det inte under några omständigheter får komma ut att han läser Michaela Fornis blogg, haha.

    I alla fall så stod där i brevet att han tyckte att jag skulle delta i tävligen, inte för att morrocan oil är en del av priset utan för att det inte är det. Att jag ska gå vidare och lära mig älska mig själv ändå, utan den där flaskan med ”förändring” som egentligen bara är en flaska med just moroccan oil. En mycket fantastisk hårprodukt, men ändå.
    Han skrev också att han vet att jag gråter i smyg och säger till alla att det är okej. Och det är okej. Det är okej att gå sönder då och då så länge man är beredd på att det kan komma in dom i ens liv som vägrar låta det vara okej. Som kommer att försöka laga.

    I brevet fanns även en tågbiljett, till Göteborg, med en lapp fastklistrad på baksidan där det stod;

    ”Det är dags att vi börjar laga dig nu, och vad kan kan vara en bättre början på det än ett glas vitt på avenyn? Jag väntar på dig. Men plåster och en varm famn, så väntar jag på dig. Jag älskar dig.”

    Så utan att ens någonsin ha använt flaskan med moroccan oil, så vet jag att den är alldeles fantastisk.

    Nu åker jag till Göteborg.

  20. Jag gillar.
    Jag skulle bli överlycklig att vinna den mest omtalade och perfekta hårvårdsprodukten morroccan oil treatment!
    Jag älskar den och den är den första produkten som verkligen fungerar på mitt långa, tocka och torra hår! Något alla borde vara stolt ägare utav.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi