Krönikan

Veckans krönika handlar om att vilja göra slut med en vän, och hur man gör det. Hur det känns när man är vän med någon som är taskig mot en och hur viktigt det är med snälla vänner. Läs den på lunchen!

HÄR <3

  1. Så klockrent.Har själv precis på allvar börjat lämna två gamla vänner bakom mig. Det har tagit flera år för mig att inse att de faktiskt inte varit några att hänga i min julgran. Vissa saker behöver man mogna inför och plötsligt ser man det så tydligt.
    Blir också irriterad på hur vi tjejer kan vara mot varandra. Vi börjar tidigt med utfrysning och maktspel, tyvärr fortsätter många med det hela livet…

  2. Det här fick mig att inse att man kanske borde se igenom sina vänskapskretsar. Vilka som faktiskt trycker ner en och bara tar energi istället för och ge. Man ska umgås med de människor som gör en lycklig och berikar en.

    All annan skit kan ha skit.

    Tack för världens bästa blogg! Du är grym! ♥

  3. Den krönikan fick mig att känna mig mycket lättare om hjärtat. Har en ”bästa vän” som har varit detta sedan lågstadiet. Det har alltid varit en konstig relation och jag vet att mina föräldrar alltid har jobbat för att vi inte ska umgås. men vi har ändå fortsatt hålla kontakten och kallat varandra bästisar. Den senaste tiden har jag verkligen insett att hon inte är en person jag vill ha i mitt liv men jag tycker att det är så otroligt tungt att tänka på och jag vet inte vad jag ska göra för att sluta tänka på det och sluta umgås med henne. Din krönika fick mig att känna mig så mycket lättare om hjärtat, det känns bra att inte vara ensam och nu vet jag att det inte är jag som är dum och töntig utan det är verkligen dags att avsluta den här relationen. nu. tack Michaela.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi