WRANGLER

Före

Efter 🙂

Idag gjorde jag en plåtning för Wrangler. Blev skitsnyggt. Det finns ingenting bättre än någon som pysslar om en och gör en vacker. Diggade tom löshåret :)))

Nu sticker jag iväg på middag. Puss!

  1. Jag brukar inte kommentera men nu kunde jag inte hÄlla mig: S.A.T.A.N vad snygg du Àr! Puss pÄ dig.

  2. SÄ GRYMT snygg i hÄret! vad anvÀnde de för produkter för att fÄ den perfekta volymen?

  3. Hej Michaela!
    LĂ€ste precis bĂ„de Carolines och Petras inlĂ€gg om att de haft varsin ”fulvecka”. SjĂ€lvklart Ă€r inte fallet att de verkligen varit fula, utan det hela handlar om deras energi!
    Jag lĂ€ste precis Henrik Fexeus ”Social kompetens pĂ„ en timme” dĂ€r han skildrar hur alla individer har olika energinivĂ„er och hur energin pĂ„verkar inte bara oss sjĂ€lva utan alla runt omkring oss. Att Petra och Caroline haft varsin fulvecka beror antagligen pĂ„ att en av dem i början av veckan klagat pĂ„ sitt utseende i den andras nĂ€rhet, vilket har sĂ€nt negativ energi och en omedveten osĂ€kerhet hos den andra personen ”Ă€r jag ocksĂ„ ful?” Detta har spunnit vidare och i slutĂ€ndan Ă€r de bĂ„da antagligen missnöjda med sig sjĂ€lva och med sitt utseende.

    Du Àr vÀrldsbÀst pÄ att skriva och jag hade Àlskat att lÀsa en text om energi frÄn dig, och jag tror att det Àr en tankestÀllare som mÄnga unga tjejer och kvinnor kanske behöver.

    Tack for att du Àr min favorit i bloggosfÀren. Jag Àr vÀldigt glad for att du kÀnner kÀrlek.

    Kram
    Olivia

  4. vad gör man egentilgen för att bli modell…
    MÄste man vara sÄ dÀr smal som du?
    Ta de inte negativt…
    Du Ă€r sĂ„ fin… Men jag sitter bara hĂ€r i tankar…
    Kanske man skulle bli en plus size modell???
    Kram kram

  5. Hej!
    Helgen den 1september sÄ ska jag Ä mina vÀnner till Sthlm Ä springa tjejmilen Ä sÄ tÀnkte vi gÄ ut pÄ kvÀllen. Vart ska vi gÄ? Vi Àr runt 24 allihopa. Vi vill gÄ dit dÀr du spelar!
    Kram!

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi