God natt

Kom precis hem från denna dag. Jag är helt slut. Hade en fantastiskt trevlig middag med gamla vänner, jag åt en råbiff och drack alkoholfri öl. Sen fick jag skjuts hem och tog en långdusch. Det ska bli så skönt att få sova. Imorgon har jag fullt upp med en plåtning och det ska bli kul, men jag hoppas bara inte det är någon Tyra Banks som kommer att be mig att ’le med ögonen’ som ska fotografera mig, haha, för jag vet inte hur mycket jag kommer palla le med dem. Däremot hoppas jag att jag får skratta på bilderna. Jag älskar att skratta och jag älskar att le på bild. Då känner jag mig som mig själv.

Hoppas ni mår bra och är lyckliga. Nu sover vi sen fyller vi imorgon med massa kul. Puss.

  1. Hey Michaela! Skulle höra om hur den vita skin jackan du har är i storleken? Jag har 36 i överdelar så undrar om S eller M är bäst då? Och om du vet om S finns i lager? Sjukt fin är den och du lika så haha. Puss på dig och tack för en asbra blogg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi