En klok kommentar

Ni är så jävla fantastiska och kloka, det är ett nöje att läsa era kommentarer här just nu. Det är väldigt bra energi. Jag älskar det.

Fick den här kommentaren om mitt inlägg kring singelliv, tyckte den var klok och sann:

”Gräset är alltid grönare på andra sidan om man inte vattnar det gräs man har.”

Imorgon handlar min krönika på startsidan om det motsatta, det vill säga singlar som inte njuter av att vara just singel. Missa inte 🙂

  1. Ååå den krönikan blir jag peppad av redan nu, innan jag har läst den! Behöver höra sånt en (eller sju) extra gånger just nu.

  2. Kloka du snälla svara:) vad hade du valt en gymnasieskola som är rolig men linjen är mycket pluggkrävande eller en skola som är mindre rolig men där linjen är rolig??

  3. Underbar kommentar! Jag älskar ord som sätter snurr på allt man tidigare tänkt och när man sen ser det på ett annat sätt 🙂 Tack för att du skriver så bra OCH får så bra kommentarer!

  4. Hej Forni. Jag kommenterar aldrig men jag läser alltid det du skriver. Och du är så klok och dina texter träffar mig så djupt i hjärtat. Jag tycker att du borde läsa en bok som heter Maken. Den handlar om ett par som velar fram och tillbaka, om ångest och kärlek och livet och jag tror att du skulle uppskatta den. För det gör min lilla förstörda själ i alla fall.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi