Italien, Toscana, tisdag den 3 juli 11.38

Min kusin fyllde år igår. Vi hade en fantastisk dag. Först besökte vi riktigt pittoresk toskansk by här i närheten. På eftermiddagen besökte vi en vingård som tillverkar Brunello-viner, sen smakade vi igenom ett gäng Brunellos och njöt. Snabb ölprovning efter det och sen handlade vi till kvällens middag.
Under middagen var min lilla morfar på topp och jag skrattade så att jag grät flertal gånger över hans sarkasm. Morfar har under de senaste åren gjort sig en karriär i vår släkt på att vara bitter och negativ i teorin, men i praktiken älskar han när vi umgås. Sånt syns i ögonen.
”Mormor är aldrig så lycklig som när hon är med er. Hon skrattar och sprudlar som aldrig annars. Det finns ingenting hon inte skulle göra för er för hon älskar er så mycket”, sa morfar när mormor var i andra huset och hämtade dryck.
Absolut allt inom mig vill svämma över när morfar säger så.

  1. Hej!
    Ser ut som att du behöver fräscha upp din blogg lite!
    Registrera dig på http://www.blogsofsweden.com och välj mellan flera olika teman och ansök om att bli toppbloggare för att få en specialdesignad blogg och få hamna på startsidan!

    Ha det bra! 🙂

  2. Du är så himla lyckligt lottad som har dina morföräldrar i livet fortfarande.. Snälla ta vara på det och berätta för dom att du älskar dom varje dag! 🙂 Själv förlorade jag min mormor 2008 och min morfar gick bort endast en vecka innan jag föddes.. Så du har verkligen tur att du får umgås med dina morföräldrar fortfarande 🙂 Hoppas du får en fortsatt bra semester!! Tack för en bra blogg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi