Att fira

Det är väldigt viktigt att vara duktig på att fira saker i livet. Alla anledningar till att fira är bra anledningar. Och har man klarat av ett hinder i livet, stort som litet, ska man fira det. Annars är det inte roligt att växa som människa.

I tisdags sågs vi i alla fall hemma hos mig och firade lite grejer. Vi drack Amarone, åt charkisar och avslutade med mörk choklad. Livet på en pinne.

  1. Håller med!! :’) Imorn är det skolavslutning, måste firas – som så mycket annat, jättebra skrivet!! 😀

    Och vill inte verka jobbig på något sätt, men eftersom så pass många ändå läser din blogg – så hade nog många uppskattat om du inte fotat ciggaretter etc ^^ Eller var det medvetet, med en tanke bakom?

  2. Hoppas du inte anser att detta är en såkallad ”dum fråga” (folk säger att det inte finns några dumma frågor, ändå ställer jag dom hela tiden.. hur går det ihop sig? ;b). Hur som helst, vad är charkisar? Jag vet ju i princip vad det är, men vad innebär charkisar för dig? Det bästa liksom!

    Stor kram

  3. Hejeee!

    Det är lite olika från gång till gång, men vanligtvis brukar vi köra tryffelsalami, någon torkad skinka, någon kryddigare salami, crostini med tryffelkräm/svampkräm, kanske någon frukt eller grönsak, sen tre olika ostar på det 🙂

    Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi