WATCH THE THRONE

Igår var vi i Globen och såg Kanye West och Jay Z do their thing. Det var på riktigt det fetaste på jävligt länge. Hur kan två personer vara så grymma? Jag förstår inte. Jag vill vara som dem. Eller gifta mig med någon som dem…. HUR HUR HUR kan man vara så fet? Obegripligt. Älskar Kanye när han kör sitt snack och ställer sig och predikar för sina fans (precis som på WOW förra sommaren). Det är så klockrent. Hade jag varit så stor som honom hade jag också haft hybris och predikat om livet och kärleken för tusentals fans under min turné.

Sen gick vi till V där det var efterfest med såklart BARA hiphop. Kan dö lycklig nu.

  1. Såg dig precis vid ingången innan konserten igår, måste säga att du var faktiskt ännu vackrare i verkligheten! Sen fastna jag även vid dina jeans du hade på dig, vart kommer de ifrån? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi