En helg i och runt Göteborg

I fredags efter jobbet satte vi oss i bilen med tre killkompisar för att åka ner till Göteborg. Det blev en fyra timmar lång biltur fylld med pumpande partymusik, öl och strålande väder. Magiskt att åka bil sådana dagar.

När vi kom fram checkade vi in på Mornington och gick ner till Yaki-da för att äta middag med Per. De andra killarna anslöt snart också.

Jag åt en oxcarpaccio som var makalöst bra faktiskt, blev mycket imponerad, sen delade vi på en charktallrik och rödtjut.

Sen stökade vi omkring som fan… haha, och hängde på Push såklart! Vi träffade upp ett gäng andra vänner som också var nere från Stockholm, bl.a. min nya favoritperson Anders! Kvällen avslutades med en sista drink på Lounge.

Morgonen efter på vårt rum

Nyaken och bakis, usch haha. Älskar ju Mornington och bor alltid här när jag är i Göteborg, men min killkompis har precis flyttat ner och börjat jobba på Clarion Post, så nästa gång ska jag testa det.

Sen blev jag människa igen

Och brände på med solpuder och rosa läppglas som om jag vore… ja, någon annan än jag själv.

Vi gick på stan och shoppade

Sen åt vi en lunch på Lipp, checkade ut och satte oss i bilen mot Kinna. Kul att man rörde sig inom 100 m under sitt dygn i Göteborg, haha.

Så kom vi fram till Kinna Stadshotell… som var… inte som Mornington, för att uttrycka det milt. Vi sket i att ta en powernap och drog på svintidig förfest hos lokalbor istället!

Det visade sig vara en strålande idé, sjukt gulligt gäng och visst finns det något speciellt med att hänga med helt okända människor.

Jag och två söta pojkar

Sen drog vi till klubben och då spårade allt ur fullständigt

Vi drack bodyshots och spelade skivor

Kvällen avslutades på det lokala hamburgerhaket

Morgonen efter var det endast otroliga mängder dryck som kunde lindra huvudvärken

Jag utanför det ståtliga hotellet (som var ett spökhotell, inte en enda människa såg vi där och vi var de enda gästerna, sjukt läskigt haha)

Sen åkte vi hem…

Direkt till mina föräldrar, började med fördrink och tryffelkräm sen premiärgrillade vi och hade världens bästa söndag.

  1. Vilken fin vit klänning(?) på första bilden, var är den ifrån? 🙂 Du är lika söt som vanligt! Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi